Κωστόπουλος: Αποχώρησε έξαλλος λόγω... Λιάγκα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:46
29/10/2013

Κωστόπουλος: Αποχώρησε έξαλλος λόγω... Λιάγκα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Γυάλισε το μάτι του Πέτρου Κωστόπουλου το πρωί της Δευτέρας και αιτία ήταν ο... Γιώργος ο Λιάγκας. 

Την περασμένη Παρασκευή, στο αντίπαλο πρωινό έγινε ο χαμός, επειδή και καλά η Σάσα Σταμάτη έβαλε (κατά την Φαίη Σκορδά) τον Γιώργο Λιάγκα να πει άσχημα λόγια για τον Στέλιο Ρόκκο.

 

Για την ιστορία, ο Λιάγκας είχε πει ότι υπάρχει «κόντρα» με Νατάσσα Θεοδωρίδου και δεν βλέπει το σχήμα να πηγαίνει μέχρι τέλους. Ο Ρόκκος, που λες, απάντησε στον Λιάγκα και τις δηλώσεις του είχε το Πρωινό mou. Όταν, όμως, ο Άρης Καβατζίκης προλόγισε το βίντεο με τον τραγουδιστή, ο Κωστόπουλος άρχισε να φορτώνει.

 

Δεν ήθελε με τίποτε να παίξει στην εκπομπή και όπως φώναζε: «Κατινιές εδώ δεν θα κάνω. Αυτό είναι κατινιά». Γιατί, σου λέει, ο παρουσιαστής (και άδικο δεν έχει) αν παίξει θέμα με κάποιον που τα χώνει στον αντίπαλο είναι κατινιά.

 

Το πάνελ του δεν έλεγε να το καταλάβει, με τον Ουγαγρέζο να «κεντάει» στις ατάκες. Αλλά τα άκουσε κι αυτός με τον φουντωμένο Κωστόπουλο, όπου του είπε ότι έχει αποκτήσει κακές συνήθειες. Το έπιασε το καρφί, ε;

 

Κι αφού η κουβέντα άναψε για τα καλά, ο Κωστόπουλος (που τα πήρε στην κυριολεξία και όχι... βάσει σεναρίου, όπως ο ίδιος είπε) σηκώθηκε κι έφυγε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ