Κωστόπουλος: Αποκαλύπτει για την Ελένη & τα στημένα παπαράτσι | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:00
16/10/2013

Κωστόπουλος: Αποκαλύπτει για την Ελένη & τα στημένα παπαράτσι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με αφορμή τις φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή, που δημοσιεύονται στο περιοδικό Hello αυτή την εβδομάδα, ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για τα περίφημα στημένα παπαράτσι

 που τόσος λόγος γίνεται γι αυτά εδώ και πολλά χρόνια.  Και ο λόγος του έχει μεγάλη βαρύτητα καθότι ο Κωστόπουλος είναι ο... ηθικός αυτουργός αυτών.

 

 «Ως ηθικός αυτουργός, γιατί κάποτε είχα κι εγώ τέτοιο περιοδικό, λέω ότι όντως πάρα πολλές φωτογραφίσεις είναι στημένες. Παίρνουν τηλέφωνο τον διευθυντή και το κανονίζουν. Πολλές φορές όμως δεν είναι στημένα» είπε.

 

Στη συνέχεια,  εξήγησε για ποιο λόγο η Ελένη Μενεγάκη κάθε μα κάθε εβδομάδα είναι στο εξώφυλλο των lifestyle περιοδικών. Κι εδώ, ο Κωστόπουλος ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

 

«Ένα καλοκαίρι είχαμε και οι δύο εκδότες που εκδίδαμε ανταγωνιστικά περιοδικά την Ελένη Μενεγάκη στο εξώφυλλο. Όταν δεν βάζαμε Μενεγάκη, έπεφταν οι πωλήσεις 4 με 5 χιλιάδες. Και μου έλεγαν "ρε αφεντικό, γιατί μας είπες να μην τη βάλουμε"; Με είχε πιάσει η Ελένη ουκ ολίγες φορές και μου είχε πει "ρε Πέτρο, σε παρακαλώ μη με βάζεις κάθε μέρα, έλεος!"».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ