Κωστόπουλος: Άκουγε τις ερωτικές συνευρέσεις Αλίκης-Γαλανού | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
1:31
13/2/2014

Κωστόπουλος: Άκουγε τις ερωτικές συνευρέσεις Αλίκης-Γαλανού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σχεδόν όλα τα έχουμε ακούσει φέτος στο Πρωινό mou από τον Πέτρο Κωστόπουλο. Αλλά η απίστευτη αποκάλυψη που έκανε το πρωί της Τετάρτης απλά μάς ξεπερνάει.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο Κωστόπουλος προχώρησε σε μία αποκάλυψη του παρελθόντος που αφορούσε την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Με αφορμή τη συνοδό του Νίκου Γαλανού, ο παρουσιαστής όχι μόνο αποκάλυψε ότι κάποτε είχε σχέση με την Βουγιουκλάκη, αλλά προχώρησε σε... ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη σχέση τους, που πλέον κανέναν δεν αφορούν και σε τίποτε δεν εξυπηρετούν.

 

Ο Κωστόπουλος την εποχή που οι δύο ηθοποιοί ήταν ζευγάρι, έμενε στην ίδια πολυκατοικία με τον Γαλανό και όπως μάς ενημέρωσε, οι τοίχοι δεν είχαν καλές μονώσεις και ο ίδιος άκουγε τις… ερωτικές συνευρέσεις του τότε ζευγαριού.

«Έμενα σε μια ταράτσα στον πέμπτο όροφο. Από κάτω έμενε ο κ. Νίκος Γαλανός. Αυτές οι πολυκατοικίες δεν είχαν καλές μονώσεις. Από αυτί γνωρίζω πώς εξελισσόταν η σχέση του Νίκου Γαλανού και της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Μπορώ να σας πω οι τσακωμοί πώς γίνονταν, οι γλύκες πώς γίνονταν, το σεξ πως γινόταν" είπε.

Για να καταλήξει: "Όταν ήταν στον πολύ έρωτα, πολύς θόρυβος ρε παιδί μου! Χάρηκα για την Αλίκη γιατί τη νόμιζα πιο ψοφούλα».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ