Κοντογεώργη-Χρυσοστόμου: Ποιές αποκαλύψεις έκανε το νέο ζευγάρι της Μουρμούρας | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:36
16/9/2016

Κοντογεώργη-Χρυσοστόμου: Ποιές αποκαλύψεις έκανε το νέο ζευγάρι της Μουρμούρας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στο περιοδικό Τηλεθεατής μίλησε το νέο ζευγάρι του σίριαλ Μουρμούρα στον Άλφα, όπου και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το ρόλο του. 

Από την πλευρά της, η Νάντια Κοντογεώργη μίλησε για την ηρωίδα που θα υποδυθεί αλλά το ίδιο έκανε και ο Χρυσοστόμου. 

 

Κοντογεώργη

Πώς θα σκιαγραφούσατε το προφίλ της ηρωίδας; «Είναι ένα κορίτσι που αγάπησα από την πρώτη σκηνή των σεναρίων. Είναι γλυκιά και τρυφερή, ήρεμη δύναμη και αγαπάει πολύ το σύντροφο της και τον καρπό του έρωτα τους.»


Με αυτό το ζευγάρι θα ταυτιστούν πολλά ζευγάρια; «Νομίζω πως ναι. Είναι μια περίοδος ζωής – η έναρξη της οικογένειας – που τη βλέπω στο περιβάλλον μου, γιατί φτάσαμε πια σ’ αυτή την ηλικιακή φάση και αναγνωρίζω προβληματισμούς και καταστάσεις που βιώνουν οι φίλοι μου».

Χρυσοστόμου

Πώς θα σκιαγραφούσατε το προφίλ του ήρωα; «Είναι ένα λαϊκό παλικάρι, γύρω στα 35, σε μια ελαφριά δύση της ζωής του. Είναι αυτή η διχάλα που ο άντρας λέει ή θα πάρω το δρόμο το σωστό ή θα πάω στην καταστροφή. Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μείνει σε αυτή τη φάση.»

Το ζευγάρι στη σειρά είναι αναγνωρίσιμο; «Θα είναι. Αυτή η φάση είναι γνώριμη για τα ζευγάρια που είναι τρία – τέσσερα χρόνια μαζί και πρέπει να αλλάξουν πίστα. Δεν είναι στα ντουζένια τους και βρίσκονται σε καμπή.»

Η περίοδος των κρίσιμων αποφάσεων; «Πώς θα συνεχίζεις. Και απαιτείται προσωπική δουλειά και από τους δύο. Ο καθένας με τον εαυτό του. Για να μπορούν να συμπλεύσουν παράλληλα και να μη συγκρούονται.

Τι επαγγέλλεται; «Είναι γυμναστής, θα λέγαμε αποτυχημένος»

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ