Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Πίστευα ότι πολλά γυρίζουν γύρω από μένα» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
19:18
8/10/2015

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Πίστευα ότι πολλά γυρίζουν γύρω από μένα»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από το ξεκίνημά της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια και η ίδια  σε συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα» εξήγησε πώς την πάτησε στην αρχή και πώς έχει ισορροπήσει πλέον.

«Η δύναμη της τηλεόρασης είναι πολύ μεγάλη και το κατάλαβα νωρίς. Θυμάμαι, ο Λάκης Λαζόπουλος μου είχε πει: «Είσαι έτοιμη για όλο αυτό;». Δεν μπορούσα να καταλάβω τότε τι εννοούσε. Σίγουρα δεν ήμουν έτοιμη, αλλά δεν υπάρχει κάποιος που θα σε πάρει από το χεράκι και θα σε προετοιμάσει. Και βέβαια υπήρχαν στιγμές που ήμουν υπερβολική στις αντιδράσεις μου. Πίστευα ότι πολλά γυρίζουν γύρω από μένα, αλλά δεν ήταν έτσι. Όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι αλλά μετά από κάποιο διάστημα ισορροπείς.

Πιστεύω στην ομαδικότητα. Κανένας δεν πήγε μπροστά μόνος του. Δεν θα μπορούσα ποτέ να παραβλέψω την αναγκαιότητα των ανθρώπων γύρω μου σε όλα τα επίπεδα. Άλλωστε και στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ κοινωνικός άνθρωπος -κι αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται. Στην αρχή δεν ήθελα να μιλάω, φοβόμουν, δεν ήθελα ούτε να δίνω συνεντεύξεις ούτε να απαντώ στα τηλέφωνα των δημοσιογράφων. Δικαίως, θεώρησαν ότι είμαι απόμακρη και σνομπ. Αυτή, όμως, ήταν η άμυνά μου. Ένιωθα ανασφάλεια. Άλλωστε όταν βαδίζεις σε έναν καινούριο δρόμο πας αργά, έτσι δεν είναι;»
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ