Κωλοτούμπα της Σόφη Πασχάλη: «Δίνει» στεγνά Χανταμπάκη & στάζει μέλι γι' Αγγελόπουλο | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:48
29/3/2017

Κωλοτούμπα της Σόφη Πασχάλη: «Δίνει» στεγνά Χανταμπάκη & στάζει μέλι γι' Αγγελόπουλο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί να μην τον αγκάλιασε στην αποχώρησή της και να τον χαιρέτησε με μια ψυχρή χειραψία, μετά την αποχώρησή της όμως η Σόφι Πασχάλη κάνει στροφή και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Αγγελόπουλο. 

Όπως είπε η ίδια ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει τσακωθεί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και δεν υπήρχε ιδιαίτερο πρόβλημα με τους υπόλοιπους πάικτες. 

Η ίδια θεωρεί πως σε άγριες συνθήκες Survivor όλα μεγενθύνονται και μιλάει για τα καλύτερα για τον Ντάνο που όπως είπε «πρέπει να είναι αληθινά καλό παιδί κι όσα έκανε τα έκανε από αφέλεια». . 

«Ο Αγγελόπουλος είναι μια χαρά παιδί - Τον συμπάθούσα πάρα πολύ, κάναμε γόγκα μαζί. Μου είχε φτιάξει κολιέ. Έλεγα μακάρι να κερδίσει» είπε μιλώντας στο Ροντεο η δασκάλα της Γιόγκα και μας άφησε άφωνους. 

Όπως είπε λάθη γίνονται ενώ το πρόβλημα με τον Αγγελόπουλο δεν ήταν η βάρκα ή το ψάρι που αποτελούσε απλά ένα παράδειγμα. Ωστόσο δεν αποκάλυψε ποιο ήταν το τόσο σοβαρό που την έκανε να εξαπολύσει πυρά κατά του Αγγελόπουλου.

Η Σόφη αποκάλυψε - παρότι όπως είπε τον συμπαθεί πολύ - πως τα πιο άγρια ένστικτα στο παιχνίδι βγαίνουν στον Στέλιο Χανταμπάκη ενώ υπονόησε πως το πρόβλημα μέσα στην ομάδα δημιουργήθηκε όταν κάποιοι το «σπρώχνανε» και «τσίτωναν» και οι γυναίκες εξαιτίας ορμονών ήταν «λίγο περισσότερο άντρες απ΄ότι έπρεπε».

Δες όλη τη συνέντευξη εδώ 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ