Κόβονται Βογιατζάκη-Παπαβασιλείου από τις Γυναίκες | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:35
11/5/2015

Κόβονται Βογιατζάκη-Παπαβασιλείου από τις "Γυναίκες"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει  από τον θρυλικό καβγά της Ελενας Παπαβασιλείου με τη Δέσποινα Καμπούρη και οι εξελίξεις  στην εκπομπή "Γυναίκες" είναι κάτι παραπάνω από ραγδαίες! Σύμφωνα με πληροφορίες του site thetoc.gr, σήμερα, Δευτέρα, θα ανακοινωθεί στην Έλενα Παπαβασιλείου και τη Σοφία Βογιατζάκη η αποχώρηση από την εκπομπή και η λήξη της συνεργασίας με το κανάλι "Ε".

Οι δυο παρουσιάστριες, σύμφωνα, με κύκλους του καναλιού, δεν θα εμφανιστούν στη σημερινή εκπομπή. Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, οι ιθύνοντες θέλουν να αλλάξουν το κόνσεπτ της εκπομπής, γυρίζοντας τα θέματα σε πιο κοινωνικά, καθώς και ότι επιθυμούν να έχουν καλεσμένους εξειδικευμένους επιστήμονες, όπως ψυχολόγους και παιδοψυχολόγους, αλλά και ειδικότητες που θα παρουσιάζουν θέματα ευ ζην. Αυτό σημαίνει ότι θα απομακρυνθούν από τις καλλιτεχνικές ενότητες και εκείνες της συζήτησης σε θέματα της σόουμπιζ. 

Έτσι, στην εκπομπή θα παραμείνουν η Νόνη Δούνια και η Δέσποινα Καμπούρη, οι οποίες θα συνεχίσουν μέχρι και το τέλος του Ιουλίου, το επίσημο τέλος της φετινής σεζόν.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ