Κόβεται και η Καινούργιου; Το μέλλον της στον Alpha! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:21
7/3/2016

"Κόβεται" και η Καινούργιου; Το μέλλον της στον Alpha!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Λίγες μέρες μετά το άδοξο και πρόωρο τέλος της εκπομπής, Spata Live και κάποιοι... τρίζουν και την καρέκλα της Κατερίνας Καινούργιου! 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

 Η αλήθεια ειναι πως μετά το "κόψιμο" της Μαίρης Συνατσάκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου, το Λόγω Tivis ανέβασε τα νούμερα, αλλά εκείνη που σαφώς και... ωφελήθηκε είναι η Τατιάνα Στεφανίδου. Η εκπομπή της Καινούργιου συνεχίζει να φλερτάρει με τα χαμηλά νούμερα και κάπου εκεί, το μέλλον της εκπομπής μοιάζει αβέβαιο!

 

Σύμφωνα με το ένθετο secret, δεν έχει διευκρινιστεί αν θα συνεχιστεί η εκπομπή, ενώ ενδέχεται να σταματήσει μετά το Πάσχα! Και αν το μελλον του Λόγω Tivis παραμένει αδιευκρίνιστο, δε συμβαίνει το ίδιο με το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας.

 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η παρουσιάστρια έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με το κανάλι, προκειμένου να ανανεώσουν το συμβόλαιο της. Εξάλλου, σου λέει, εκεί στον Alpha την εκτιμούν και επιθυμούν να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Αν θα είναι και του χρόνου "κεντρικιά", ακόμα δεν το ξέρουμε.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ