Καζάκος: Το ξέσπασμα για τη μητέρα του | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:27
14/5/2013

Καζάκος: Το ξέσπασμα για τη μητέρα του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για το σόου μεταμφιέσεων όπου συμμετέχει, τις κακές κριτικές που δέχονται, αλλά και για τους διάσημους και σπουδαίους γονείς του μίλησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

 

Κι αν είναι ψύχραιμος απέναντι στις σκληρές ενίοτε κριτικές για το σόου του ΑΝΤ1, δε συμβαίνει το ίδιο όταν αναφέρεται σε εκείνους που τον συγκρίνουν με την Τζένη Καρέζη και τον Κώστα Καζάκο!

 «Από τότε που αποφάσισα να γίνω ηθοποιός, ήξερα ότι θα με είχαν στην μπούκα συνέχεια. “Γιατί δεν είσαι τόσο καλός όσο η μάνα σου, γιατί δεν είσαι τόσο καλός όσο ο πατέρας σου και τα λοιπά”. Γιατί δεν είμαι ούτε η μάνα μου, ούτε ο πατέρας μου, ρε! Είμαι εγώ, απλά! Δεν μπήκα ποτέ σε αυτό το τρυπάκι, είμαι μια άλλη οντότητα. Το να με συγκρίνεις με την μάνα μου νομίζω είναι λάθος», ξεσπάει ο ηθοποιός.

Όσο για το περίφημο σόου και τις κριτικές δηλώνει ότι πιο πολύ αγχώνεται τι θα πει η γυναίκα του, παρά για το τι θα γράψουν οι τηλεκριτικοί. Αποκάλυψε επίσης ότι ο πατέρας του είχε ενστάσεις για τη συμμετοχή του, ενώ στη σύζυγο και την κόρη του αρέσει πολύ.

«Δεν το έχω πάρει ότι είναι μια δουλειά που θα κρίνει την καριέρα μου. Δεν είναι κάτι πια τόσο σημαντικό, μην τρελαινόμαστε, είναι ένα παιχνίδι! Το θέμα είναι να περάσουμε καλά! Θα γίνουν και βλακείες. Σε άλλα θα είμαι καλός, σε άλλα δεν θα είμαι. Ε και;», κατέληξε ο Καζάκος. Και δίκιο έχει.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ