Κατερίνα Καραβάτου: Οριστικό αντίο με συγκίνηση, υπονοούμενα και λίγη ένταση στο τέλος [video] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:00
9/7/2021

Κατερίνα Καραβάτου: Οριστικό αντίο με συγκίνηση, υπονοούμενα και λίγη ένταση στο τέλος [video]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένας κύκλος έκλεισε οριστικά, ύστερα από τέσσερα χρόνια, για το πρωινό του Star.

Τελευταία εκπομπή σήμερα (9/7/2021) για τη "Φωλιά των Κου Κου" και η ένταση ήταν μεγάλη, ιδιαίτερα για την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μίλησε με ιδιαίτερο νόημα, επί προσωπικού αλλά και επί επαγγελματικού.

Αφού φώναξε όλους τους συνεργάτες της στο πλατό, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και μίλησε για περίπου 10 λεπτά με πάθος και προσπάθεια να μη λυγίσει. Και τα κατάφερε. Τα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση που, προφανώς, ήθελε να στείλει, έφυγαν με τον καλύτερο τρόπο. Τώρα, το πώς παραλήφθησαν είναι ένα άλλο κεφάλαιο.

«Σας είχα πει ότι θα ήθελα να κοιτιόμαστε με καθαρότητα στα μάτια. Δεν χρειάζεται καθόλου να με κοιτάτε περίεργα. Ούτε να με κοιτάτε με αγωνία. Θα σας εξηγήσω γιατί δεν χρειάζεται ποτέ να με κοιτάτε με αγωνία. Ανέκαθεν έχω υπάρξει ένας πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος, ο οποίος τιμά τη δουλειά του, τους εργοδότες του, τους συνεργάτες του και πορεύεται με αγάπη ακόμη κι αν δεν την εκλαμβάνει. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι μεγάλη αγάπη και ευγνωμοσύνη. Μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν μου θα σας θυμίσει πως και ξέρω να φέρομαι και ξέρω να εκτιμώ. Ξέρω να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες και τις δικές μου και τον άλλων και ξέρω να σηκώνομαι όταν πέφτω. Αυτό το έμαθα. Η συνέπεια, η ταπεινότητα, η σεμνότητα και οι καλοί τρόποι δεν είναι αδυναμία αλλά υποχρέωση. Πέρασα πολλά στάδια τις τελευταίες ημέρες, τον τελευταίο καιρό και το τελευταίο μεγάλο διάστημα. Η χρονιά που πέρασε ήταν αρκούντως σκληρή και διδακτική, με λάθη από όλους μας, με γενναίες συγγνώμες και απολογίες, τουλάχιστον από εμένα και τον Κρατερό Κατσούλη. Μια χρονιά πολύ εποικοδομητική, πολύ δημιουργική και χαρούμενη και σίγουρα πλούσια με μαθήματα σε όλους τους τομείς. Κάθε αποχαιρετισμός είναι ένας μικρός θάνατος. Εγώ βίωσα αυτή την κατάσταση, έτσι ακριβώς σας το λέω. Προσπάθησα να με πείσω ότι είναι ψέματα. Έκλαψα, πέρασα πολύ άσχημα, τόσο άσχημα που δεν μπορώ να σας πω. Πένθησα, υπήρξα απαρηγόρητη και μετά κατάλαβα τι ήμουν. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη. Ήρθα σήμερα εδώ ως η Κατερίνα που ξέρετε τόσα χρόνια για να αποχαιρετήσω την Κατερίνα Καραβάτου της Φωλιάς των Κου Κου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από εμένα που δεν με υπερασπίστηκα όπως έπρεπε. Ακούω και διαβάζω από εδώ και από εκεί μετά κατάλαβα, κατέληξα σε αυτό που ήταν εδώ μπροστά μου. Τι είναι χειρότερο από το να φας ένα μήλο με ένα σκουλήκι μέσα; Το να φας ένα μήλο με μισό σκουλήκι μέσα. Για ένα πράγμα είμαι πάρα πολύ περήφανη, πραγματικά, για όλους εσάς» ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου ενώ πολλές φορές χρησιμοποίησε ρητά γνωστών συγγραφέων -μέχρι και μαντινάδα επικαλέστηκε- για να μεταφέρει με τον πιο γλαφυρό τρόπο σκέψεις και συναισθήματα.

Ιδού ένα απόσπασμα αυτού του έντονου μονολόγου που χαραακτηρίστηκε σπό έντονες "μπηχτές" προς πάσα κατεύθυνση, όπως είπαμε και προηγουμένως.

Ο Κρατερός Κατσούλης έβαλε μαλλιά και δείχνει με μεγάλη άνεση το Πριν και το Μετά

 

 

Στο τέλος της εκπομπής και αφού προκλήθηκε μια ένταση αφού την πίεζαν από το κοντρόλ να συντομεύσει, η Κατερίνα φόρεσε το πιο λαμπερό χαμόγελο που έχει, ανέφερε και τον Κρατερό Κατσούλη, ο οποίος είχε αποχωρήσει πριν από μερικούς μήνες και αποχαιρέτησε προς άγνωστες κατεθύνσεις, ενώ ευχήθηκε και σε αυτό το σπιτι της, το Star, τα καλύτερα!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ