Κατερίνα Καραβάτου: Επέστρεψε στη Φωλιά των Κου Κου ύστερα από 8 μέρες, αλλά έλειπε ο Κρατερός Κατσούλης | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:05
4/2/2021

Κατερίνα Καραβάτου: Επέστρεψε στη "Φωλιά των Κου Κου" ύστερα από 8 μέρες, αλλά έλειπε ο Κρατερός Κατσούλης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τι είπε η παρουσιάστρια για την περιπέτεια της υγείας της αλλά και για την απουσία του συζύγου της από το πλευρό της.

Εδώ και 8 μέρες, η Κατερίνα Καραβάτου έλειπε από το πλατό της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου" που παρουσιάζει μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη, ο οποίος είχε ενημερώσει από την αρχή ότι ένα πρόβλημα υγείας την κρατά μακριά, χωρίς όμως ποτέ να δώσει περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος.

Σήμερα [4/2/2021]  η Κατερίνα επέστρεψε στην εκπομπή, γερή και χαμογελαστή, όμως έλειπε ο Κρατερός, στον οποίο, όπως εξήγησε, έδωσε ρεπό. Ιδού όλα όσα είπε κατά την έναρξη της εκπομπής:

«Καλημέρα σας! Νοιώθω ότι έχω να κάνω πρεμιέρα κάνα χρόνο. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ! Αλλά δε ξέρω αν βλέπετε… δεν είναι ο Κρατερός εδώ! Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την οικογένεια και τους φίλους μου για όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασα, και που με ανέχτηκαν, που δεν ήθελα να μιλάω καθόλου καθόλου. Ήταν μια περίοδος πολύ μοναχική, αλλά όλο αυτό το πράγμα πλέον έχει ξεπεραστεί και είμαι καλά και είμαστε όλοι εδώ μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω τον σταθμό και τους ανθρώπους που μου συμπαραστάθηκαν. Τη Ναταλί μου και την Κοραλία μου! Θέλω να ευχαριστήσω την παραγωγή της εκπομπής. Τον Νίκο, τον Σάββα που εκείνη την Δευτέρα που κατέρρευσα, ήρθε γρήγορα και προσπαθούσε να με κάνει να γελάσω. Δεν τα κατάφερε, αλλά ήταν πολύ γλυκό όλο αυτό…Ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους στο νοσοκομείο, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές. Έχει περάσει όλο αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω και εσάς πάρα πολύ, όπως και τους συναδέλφους μου, που δεν με έφεραν σε δύσκολη θέση και σεβάστηκαν ότι υγεία είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα και δε θύμωσαν που δεν απαντούσα στα τηλέφωνα… Σε άλλα νέα δεν είναι εδώ ο Κρατερός. Τον ξεθεώσατε και του έδωσα ένα ρεπό να πάρει λίγο τα πάνω του».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ