Κατερίνα Καινούργιου: «Το παιχνίδι το κάνουν τα παιδιά όχι εγώ» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:10
18/11/2015

Κατερίνα Καινούργιου: «Το παιχνίδι το κάνουν τα παιδιά όχι εγώ»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα μήνα στον αέρα κλείνει το "Λόγω Tivis" με την Κατερίνα Καινούργιου στο ρόλο της κεντρικιάς για πρώτη φορά στην καριέρα της κι η όμορφη παρουιάστρια έκανε τον πρώτο απολογισμό σε συνέντευξή της στον Ελεύθερο Τύπο.

«Κατ' αρχάς, θέλω να σου πω ότι είναι κάτι το οποίο το περίμενα πολύ καιρό. Τη συγκεκριμένη εκπομπή την είχα ετοιμάσει από το καλοκαίρι και ένιωθα έτοιμη -και συνεχίζω να νιώθω- για να κάνω το επόμενο βήμα, δηλαδή να κρατήσω τα ηνία μιας εκπομπής όπως η συγκεκριμένη. Καθημερινά δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και το λέω παρόλο που είμαι αυστηρός κριτής του εαυτού μου.

 

Είναι μια καινούργια ομάδα και είναι ίσως η πιο σκληρή ζώνη της σεζόν. Οπότε, αυτό το πράγμα θέλει χρόνο. Κάθε μέρα που περνάει η ομάδα δένει και περισσότερο και χαίρομαι ιδιαιτέρως, όχι όταν ακούω σχόλια για τον εαυτό μου τύπου "είσαι καλή" κτλ, αλλά για το πόσο δομημένη είναι η εκπομπή και πόσο ταλαντούχα είναι αυτά τα παιδιά. Είναι παιδιά εξαιρετικά, που έχουν άποψη και την εκφράζουν. 

Απλά πρέπει να δοθεί λίγο περισσότερος χρόνος και να είμαστε λίγο πιο επιεικείς μαζί τους για να μπορέσουν να αναδείξουν όλο αυτό που έχουν. Ο δικός τους ρόλος είναι πιο δύσκολος από τον δικό μου.

Εγώ ουσιαστικά συντονίζω. Στη συγκεκριμένη εκπομπή και ζώνη το "παιχνίδι" το κάνουν αυτά τα παιδιά και όχι εγώ. Εγώ απλά κρατάω τα ηνία».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ