Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν έφυγα, με έκαναν να φύγω από τον Alpha» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
19:27
26/9/2016

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν έφυγα, με έκαναν να φύγω από τον Alpha»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου ήταν σήμερα Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία φέτος μετακόμισε από την απογευματινή ζώνη του Alpha στην πολύ πρωινή ζώνη του Epsilon και μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει για τη μετακίνησή της μετά από έξι χρόνια στον Alpha.

«Δεν έφυγα από τον Alpha, με έκαναν να φύγω. Και δεν το λέω με παράπονο, γιατί σέβομαι το κανάλι που σε έχει αναδείξει και σε έχει χτίσει. Και κάποιους ανθρώπους, όχι όλους, κάποιους ανθρώπους που εργάζονται στον Alpha, όπως και τον Πρόεδρο του Alpha, εγώ τους σέβομαι και τους αγαπώ πολύ γιατί με έχουν στηρίξει». 

 

Για το Λόγω Tivis και την πρόταση από τον Μένιο Φουρθιώτη η Καινούργιου είπε:

«Η εκπομπή πέρυσι δεν πήγε καλά, ίσως να φταίω κι εγώ, ίσως να ήταν λάθος και τον ανθρώπων που την έχτισαν, αλλά στο τέλος εγώ την πλήρωσα και αυτό συμβαίνει πολλές φορές. Όλοι οι άλλοι να λένε ότι εμείς δεν φταίμε και βγάζουμε την ουρά μας απ’ έξω και να την πληρώνει ο κεντρικός παρουσιαστής. Μου είπαν ότι στην παρούσα φάση δεν είχαν κάτι για μένα. Ίσως οι άνθρωποι να το έκαναν και για να με προστατεύσουν, τώρα που είναι νωρίς, να μιλήσεις. 

Την πρόταση από τον Μένιο την δέχτηκα ακριβώς την επόμενη μέρα, οπότε το ξέχασα γρήγορα. Μπορεί μεν να είχα πληγωθεί γιατί είπα πως θα αλλάξω τώρα τηλεοπτικό σπίτι, εγώ είμαι παιδί του Alpha, πώς θα φύγω; Αλλά αρχίζοντας να μιλάω για το καινούργιο και δέχτηκα και μια πρόταση καλύτερη από την προηγούμενη, από πολλές απόψεις, το ξεπέρασα και είμαι εδώ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ