Καρράς: Αμφισβητεί τα αποτελέσματα του Voice | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:15
20/5/2014

Καρράς: Αμφισβητεί τα αποτελέσματα του Voice

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στον ημιτελικό του The Voice βρέθηκε ο Βασίλης Καρράς, έχοντας ντουέτο με το Λευτέρη Κιντάτο. Την ίδια βραδιά στο show βρέθηκε και ο Στέλιος Ρόκκος.

Και οι δύο τραγουδιστές μίλησαν για το show κι αν θα πήγαιναν κριτές σε αυτό. «Εγώ τους coaches τους ζήλεψα. Όταν περνάς καλά, έχεις να κάνεις με το αντικείμενό σου και είναι επί της ουσίας αυτό που γίνεται με χίλια! Γιατί να μην πάω;» δήλωσε ο Ρόκκος.

 

Ο Καρράς από την άλλη, δε συμμερίστηκε τον ενθουσιασμό του συναδέλφου του, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τις μπηχτές του για τα αποτελέσματα και πώς αυτά παρουσιάστηκαν στο κοινό.

 

«Εγώ νιώθω λίγο άβολα να κρίνω τα νέα τα παιδιά! Επειδή είμαι λίγο μονόχνοτος άνθρωπος, θα έλεγα στα ίσια ότι είχα να πω, ίσως να πίκραινα ανθρώπους. Δε θέλω να πικραίνω ανθρώπου.! Το μόνο ενδοιασμό που έχω σε αυτό το πράγμα, είναι ότι το κάθε κανάλι όταν κάνει ένα τέτοιο show, δεν βγάζει την πινακίδα του κόσμου. Δεν δείχνει δηλαδή ότι ο κόσμος έχει δώσει π.χ 30%. Αυτό με ενοχλεί. Αν είναι λοιπόν να πάω σε ένα τέτοιο show, ας βγει η αλήθεια! Τι ψηφίζει ο κόσμος! Έτσι δεν είναι τα τίμια πράγματα;» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ