Κάρφωσε η Ηλιάκη το Μουτσινά: «Εσύ είχες πάρει μία απόφαση» [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:12
7/12/2015

Κάρφωσε η Ηλιάκη το Μουτσινά: «Εσύ είχες πάρει μία απόφαση» [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη στο «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ» ήταν η Μαρία Ηλιάκη και δε θα μπορούσαν να μην αναφερθούν με το Νίκο Μουτσινά στο «Δέστε τους» που συμπαρουσίαζαν πριν λίγα χρόνια στον Alpha.

«Το Δέστε τους πάντα θα μου λείπει, όσα χρόνια και αν περάσουν, γιατί ήταν μια πολύ ευτυχισμένη τηλεοπτική μου στιγμή».

«Εσύ δεν ήθελες να σταματήσουμε;» τη ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς

«Νομίζω ότι είχαμε κάνει αυτή την κουβέντα πριν σταματήσει το ‘Δέστε τους’. Εσύ ήσουν αυτός που είχε πάρει μία απόφαση και εγώ προσπαθούσα να σε μεταπείσω γιατί θεωρούσα ότι το ‘Δέστε τους’ έχει ακόμα λίγο καιρό. Αλλά από τη στιγμή που είχες πάρει την απόφαση αυτή, δεν... Είχαμε μια διαφωνία τότε».

 

«Έκλεισε αυτός ο κύκλος και μετά άνοιξε η πύλη του διαβόλου. Δεν έχει πάει κάτι καλά από τότε...», συνέχισε ο Νίκος Μουτσινάς και τη ρώτησε εάν θα ήταν θετική σε πιθανό reunion του ‘Δέστε τους’, η Μαρία απάντησε: ‘Ποτέ μη λες ποτέ! Γιατί όχι;’

Η Κατερίνα Καινούργιου πώς της φαίνεται;

«Μου αρέσει η Κατερίνα, δεν την έχω δει πολύ όμως. Μ’ αρέσει ναι. Τώρα είναι πιο κεντρικιά, είναι πιο σοβαρή. Ό,τι έχω δει, μ’ αρέσει πάρα πολύ. Λίγο το σκηνικό βρίσκω σκοτεινό, αλλά άμα είναι ωραία η εκπομπή…»

 

Τέλος, η Ηλιάκη αναφέρθηκε και στην περσινή εκπομπή που παρουσίαζε στον ΣΚΑΪ και κόπηκε πρόωρα:

«Δεν πέρασα πολύ ωραία στον ΣΚΑΪ. Δεν ήμουν κι εγώ για αυτούς, δεν ήταν κι αυτοί για μένα, οπότε κάπου χάλασε το γλυκό. Μάλλον δεν έδεσε ποτέ. Ήταν ένα πολύ ενημερωτικό κανάλι, εγώ ήμουν ένας άνθρωπος πολύ της ψυχαγωγίας. με κοιτούσαν όλοι περίεργα, τους κοιτούσα κι εγώ λίγο περίεργα, δεν μπορέσαμε να συνεννοηθούμε και κάπως δεν έκατσε».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ