Καραγιάννη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του γιατρού της | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:01
9/10/2012

Καραγιάννη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του γιατρού της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έντεκα μέρες άντεξε στο νοσοκομείο η Νανά Καραγιάννη, η οποία με δική της θέληση και απόφαση επέστρεψε στο σπίτι.

Στο διάστημα που έμεινε στο ιδιωτικό ιατρικό κέντρο, η παρουσιάστρια που πάσχει από νευρική ανορεξία, κατάφερε και πήρε πέντε κιλά, όμως ο γιατρός της συνεχίζει να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Μάλιστα, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και τα όσα αποκάλυψε για την υγεία της Καραγιάννη, σοκάρουν.


«Σε περίπτωση που δεν είχε μπει εκείνη την ημέρα με την παρέμβαση της κυρίας Στεφανίδου, η Νανά μπορεί να μην ήταν στη ζωή. Το λέω εντελώς συνειδητά, με βάση την εικόνα που πήρα από τις πρώτες αναλύσεις. Ήταν ήδη ένα βήμα πριν το τέλος», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε ότι βγήκε με δική της πρωτοβουλία, αλλά θα συνεχίσει τη θεραπεία καθώς  και τις συνεδρίες με τον ψυχίατρο της κλινικής.

«Το μεγάλο στοίχημα είναι να πείσει τον εαυτό της να τραφεί. Είναι καταστρεπτικό. Εκείνο το οποίο υπάρχει είναι μια τρομακτικά άσχημη εικόνα και πρέπει να είναι γνωστό ότι έτσι καταντούν όλα τα κορίτσια, τα οποία ενστερνίζονται αυτές τις απόψεις», είπε επίσης ο κύριος Αδαμίδης, ο οποίος προειδοποίησε την Καραγιάννη πως η εξέλιξη της πορείας της θα καθοριστεί με το αν θα υπακούσει τις οδηγίες του.

Πάντως, η κατάσταση της παρουσιάστριας είναι σοβαρή κι ενδεικτική είναι η αντίδραση της Στεφανίδου, η οποία σε καμία περίπτωση δεν συμφωνεί με την απόφαση της να φύγει από το νοσοκομείο.

 «Πρέπει να τονίσω ότι μετά το νοσοκομείο που της προσέφερε μια κατάσταση οργανική καλύτερη, η γνώμη μου είναι ότι η Νανά Καραγιάννη δεν μπορεί να μείνει στο σπίτι της. Αυτή η νόσος είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και δύσκολη. Η γνώμη μου είναι ότι δεν μπορεί να το παλέψει μόνη της και ότι θα πρέπει να μπει σε κάποιο ειδικό κέντρο και να έχει βοήθεια για να το παλέψει. Εύχομαι ολόψυχα η απόφασή της να πάει σπίτι και να συνεχίσει τη νοσηλεία στο σπίτι να είναι σωστή. Εγώ διαφωνώ μ’ αυτή την απόφαση, όμως θα είμαστε κοντά της σε ότι κι αν έχει αποφασίσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ