Καραβάτου- Κατσούλης μετακομίζουν: Η επίσημη ανακοίνωση του Epsilon | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
18:14
29/7/2016

Καραβάτου- Κατσούλης μετακομίζουν: Η επίσημη ανακοίνωση του Epsilon

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το γνωρίζαμε εδώ και καιρό ανεπίσημα, τώρα ήρθε και η στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης από πλευράς Epsilon όσον αφορά το τηλεοπτικό δίδυμο Καραβάτου- Κατσούλη. 

Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο το ζεύγος εγκαταλείπει τα πρωινά του Σαββατοκύριακου και μετακινείται στην πρωινή του ζώνη τις καθημερινές και το Epsilon ανακοίνωσε την είδηση και επίσημα.

 

Το EPSILON στηρίζει το ζευγάρι του και το θέλει πολύ …μαζί… στην πρωινή ζώνη! Κατερίνα Καραβάτου -Κρατερός Κατσούλης  σε ακόμα περισσότερη δόση …επί 5 , μετακομίζουν από το Σαββατοκύριακο στο καθημερινό πρόγραμμα του ΕPSILON τιμώντας την αληθινή σχέση που έχτισαν με τους τηλεθεατές τους. 

Η μεγάλη επιτυχία της Κατερίνας και του Κρατερού που πρωταγωνίστησαν επί 2 συνεχόμενες σεζόν στα πρωινά του Σαββατοκύριακου θα συνεχιστεί από το Σεπτέμβριο κάθε μέρα από Δευτέρα ως Παρασκευή στις 10 το πρωί. 

Με μια νέα δυνατή ομάδα συνεργατών θα κάνουν τα πρωινά σας πραγματικά ξεχωριστά. Περισσότερες εκπλήξεις για το νέο πρωινό  που θα γίνει η καλύτερη  συντροφιά … το Σεπτέμβριο στο EPSILON!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ