Καραβάτου - Κατσούλης: Απαντούν για την αμοιβή τους | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:04
22/9/2014

Καραβάτου - Κατσούλης: Απαντούν για την αμοιβή τους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την πρώτη κοινή συνέντευξη ως τηλεοπτικό ζευγάρι έδωσαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, όπου μεταξύ άλλων απάντησαν και στα δημοσιεύματα που αφορούσαν την αμοιβή τους.

Σύμφωνα με αυτά, το ζευγάρι για την εκπομπή τους στο E, παίρνουν 500 ευρώ έκαστος και το ποσό η αλήθεια είχε παραξενέψει τους πάντες. Ακόμη και τους άμεσα ενδιαφερόμενους.

 

«Σκεφτήκαμε ότι παίρνουμε πάρα πολλά και τους πιάσαμε κορόιδα... Μα... γελάσαμε. Δεν ξέρω, ρε παιδάκι μου, γιατί λέγονται τέτοια πράγματα» σχολιάζει η Καραβάτου. Για να συμπληρώσει ο Κατσούλης: «το σχόλιο από μόνο του δεν χρειάζεται σχολιασμό, αυτοαναιρείται». Πάντως οι δυο τους είναι ενθουσιασμένοι για την τηλεοπτική συνύπαρξή τους κι εξηγούν πώς έφτασαν να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή.

 

 «Σημασία έχει οι άνθρωποι, οι οποίοι συμμετέχουν σε μια εκπομπή, να είναι ισχυρές προσωπικότητες ως μονάδες, για να μπορούν να φτιάξουν μια καλή ομάδα. Ανέκαθεν έλεγα, όταν με ρωτούσαν, πως ναι, θα έκανα εκπομπή με την Κατερίνα, γιατί περνάω καλά μαζί της και θα μπορούσε αυτό να είναι ωραίο για εμάς και τον κόσμο» δηλώνει ο Κρατερός. Για να τον συμπληρώσει η σύζυγος: «Ακόμη κι αν η σκέψη των καναλιών είναι ότι τα ζευγάρια πουλάνε, εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε μια όμορφη συντροφιά που θα στέκεται με ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια απέναντι στον κόσμο που επιλέγει να μας δει»

 

Ο Κρατερός εξηγεί ακόμη ότι αν θα έκαναν εκπομπή, εξαρτιόταν από την Κατερίνα. «Για μένα, το αν θα κάναμε μαζί εκπομπή εξαρτιόταν κυρίως από τη διάθεση και την πρόθεση της Κατερίνας. Θεωρώ ότι σε αυτή την εκπομπή εκείνη είναι η αρχηγός. Είναι πιο έμπειρη και ξέρει καλά αυτό το είδος. Σε όλες τις ομάδες πρέπει να υπάρχει ένας αρχηγός και να είναι εκείνος που ξέρει καλύτερα τη δουλειά», δηλώνει.


Η δε Καραβάτου δηλώνει με τη σειρά της: «Ο Κρατερός με ρώτησε αν θέλω να κάνουμε αυτή την εκπομπή μαζί ή αν θέλω να κάνω κάτι άλλο. Επέλεξα αυτή την πρόταση, γιατί ήθελα να είμαι μαζί του, τον θαυμάζω ως άνθρωπο και καλλιτέχνη και αποτελεί, κατά τη γνώμη μου, υγιές πρότυπο Έλληνα άντρα. Κι εκείνος με αγαπάει και με προσέχει».

 

Και όσο αφορά τη νέα τους τηλεοπτική στέγη, το Ε, αν και είχαν προτάσεις και από άλλα κανάλια, εκείνοι επέλεξαν το μικρότερο Ε, αφού τους δόθηκαν τα εχέγγυα για μια δυναμική αρχή. Και συνετέλεσαν και οικονομικοί λόγοι κι ας γράφτηκε ότι παίρνουν έκαστος 500 ευρώ το μήνα.

 

Πηγή: People

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ