Καπνός χωρίς φωτιά η καταγγελία Νικολόπουλου για τον στοιχηματισμό στο Survivor | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
19:11
5/4/2017

Καπνός χωρίς φωτιά η καταγγελία Νικολόπουλου για τον στοιχηματισμό στο Survivor

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Σκιές» εκεί που δεν υπάρχουν προσπάθησαν να βάλουν κάποιοι με αφορμή τον στοιχηματισμό στο Survivor. O στοιχηματισμός σε reality shows είναι μια συνήθης πρακτική σε όλες τις χώρες του κόσμου, δεδομένου ότι ανήκουν στην κατηγορία fun bets, εκεί όπου «παίζονται» και στοιχήματα για talents shows, ακόμη και την Eurovision.

Για το ελληνικό Survivor, στοιχήματα έδινε μέχρι και η ΟΠΑΕ ΑΕ, την ώρα μάλιστα που οι εταιρείες στο διαδίκτυο, έδιναν αποδόσεις με την απαραίτητη χρονική καθυστέρηση, ώστε να προστατεύονται οι παίκτες που επιθυμούσαν να παίξουν.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάτι παράνομο στην όλη διαδικασία, οι εταιρείες ως όφειλαν, σταμάτησαν να δίνουν επιλογές μετά από την επιστολή που έστειλε η Ε.Ε.Ε.Π στην ΟΠΑΠ ΑΕ και στις εταιρείες που λειτουργούν νόμιμα στο διαδίκτυο.

Στο θέμα είχε αναφερθεί και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος με ερώτησή του στη Βουλή, ο οποίος μεταξύ άλλων, καλούσε την Ε.Ε.Ε.Π να παρέμβει και έκανε λόγο για στοιχηματισμό σε αγωνίσματα που δεν ανήκουν σε καμία αθλητική δομή.

Είναι ενδεικτικό πως η Stoiximan, προχώρησε άμεσα σε αναστολή του στοιχήματος, τονίζοντας σε σχετική ανακοίνωση πως: «Σε συνέχεια της από 31/3/2017 ανακοίνωσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ που αφορά στην τηλεοπτική εκπομπή SURVIVOR, με την οποία γνωστοποιείται ότι τα εκεί δρώμενα έχουν ολοκληρωθεί πριν την τηλεοπτική τους εμφάνιση, και της επίσης από 31/3/2017 επιστολής της Ε.Ε.Ε.Π. προς όλες τις εταιρείες που διεξάγουν τυχερά παίγνια και προσφέρουν στοιχηματισμό σε γεγονότα της ως άνω τηλεοπτικής εκπομπής, η STOIXIMAN, σεβόμενη το αίτημα της Ε.Ε.Ε.Π., αναστέλλει τον στοιχηματισμό για γεγονότα που προβάλλονται ετεροχρονισμένα για όσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσει η σχετική έρευνά της.

Και τούτο, παρά το γεγονός ότι οι αποδόσεις που προσφέρουμε για την τηλεοπτική εκπομπή SURVIVOR δίνονται με καθυστέρηση 6 ημερών και επομένως δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας.

Η STOIXIMAN σέβεται τους πελάτες της και λειτουργεί εντός του θεσμικού πλαισίου που έχει θέσει η Ελληνική Πολιτεία και η αρμόδια αρχή (Ε.Ε.Ε.Π.). Μετά την ολοκλήρωση της σχετικής έρευνας από την Ε.Ε.Ε.Π., η STOIXIMAN θα ενημερώσει εκ νέου τους πελάτες της και θα πράξει τα νομίμως προβλεπόμενα» αναφέρει η επιστολή της Stoiximan.gr.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ