Καναράκης: Ο θυμός και η παρεξήγηση με τη Μενεγάκη | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:31
19/8/2014

Καναράκης: Ο θυμός και η παρεξήγηση με τη Μενεγάκη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Παντελής Καναράκης, ο οποίος μεταξυ άλλων μίλησε και για την Ελένη Μενεγάκη.

Οι δυο τους υπήρξαν καλοί φίλοι, ενώ συνεργάστηκαν άψογα την εποχή του Πρωινού Καφέ. Ο Καναράκης αποκάλυψε, λοιπόν, στο περιοδικό ΕΓΩ ότι είχε θυμώσει πολύ στο Λενιώ, ενώ μίλησε και για το τέλος της συνεργασίας τους.

 

«Της θύμωσα γιατί θεώρησα ότι σε ένα συγκεκριμένο θέμα έπρεπε να είχε άλλη στάση απέναντί μου. Το ξεπέρασα με τον καιρό. Είμαι πιο δύσκολος χαρακτήρας από την Ελένη. Εκείνη είναι πιο απλός άνθρωπος», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

 

Για το τέλος της συνεργασίας τους κι αν για τον ίδιο ήταν ρίσκο που έφυγε από την εκπομπή, είπε: «Όχι. Όταν έφυγα, ήταν συμφωνημένο να γίνει. Το κατάλαβε απόλυτα η Ελένη. Τότε χρειαζόμουν ένα πάτημα για να επικοινωνήσω με τον κόσμο και να κάνω αυτά που θέλω. Δεν ήθελα να συμμετέχω απλώς σε μια εκπομπή ή να παρουσιάζω μια δική μου. Δεν υπήρξε ένταση ή θυμός όταν έφυγα».

 

Τέλος, ο ηθοποιός αποκάλυψε ποιες είναι σχέσεις τους σήμερα. «Περάσαμε πάρα πολύ ωραία μαζί. Όποτε πάω καλεσμένος στην εκπομπή της, αισθάνομαι πολύ γλυκά», είπε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ