Κανάκης: Το «άδειασμα» στον ΑΝΤ1 από την εκπομπή του | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:09
27/5/2014

Κανάκης: Το «άδειασμα» στον ΑΝΤ1 από την εκπομπή του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κέφια είχαν οι «Ράδιο Αρβύλα» το βράδυ της Δευτέρας, μία μέρα μετά τις εκλογές. Κι εννοείται ότι η εκπομπή είχε αποκλειστικά άρωμα ευρωεκλογών! 

Και από τη σάτιρα του Αντώνη Κανάκη δεν γλίτωσε ούτε ο ίδιος ο ΑΝΤ1, με τον παρουσιαστή να «αδειάζει» το σταθμό μέσα από την εκπομπή του!

«Μία από τις καλύτερες πολιτικές διαφημίσεις της Νέας Δημοκρατίας ήταν παραγωγή ΑΝΤ1», είπε ο παρουσιαστής και προβλήθηκε στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο από το δελτίο του σταθμού για τα πιθανά σενάρια μετά τις εκλογές και τα αποτελέσματα που θα πάρουν τα κόμματα. Μάλιστα, για το επίμαχο θέμα ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκε έντοντα για στήριξη στην κυβέρνηση.

Κι αφού προβλήθηκε το βίντεο, ο Κανάκης πήρε το λόγο. «Έπαθε "Σαμαρά" ο ΑΝΤ1 για μία μέρα τουλάχιστον, έπαθε "Σαμαρίτιδα"» είπε. Για να εξηγήσει στη συνέχεια, επαινώντας το κανάλι που τους φιλοξενεί: «Εννοείται ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός, το κανάλι μας και τα άλλα κανάλια. Αυτό είναι ανέντιμο. Δεν διαχωρίζουμε τους εαυτούς μας, την ίδια μας την εκπομπή δεν εξαιρούμε. Δηλαδή, αν ήταν η μάνα μας η ίδια υποψήφια σε αυτές τις εκλογές... Αλλά από την άλλη, αν θέλουμε να είμαστε ακριβοδίκαιοι, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μπορούμε να παίζουμε αυτό το βίντεο από αυτήν εδώ την εκπομπή, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και αυτό δεν γίνεται μόνο για τις υψηλές τηλεθεάσεις του Ράδιο Αρβύλα, γίνεται γιατί ο σταθμός έχει καταλάβει εδώ και καιρό ότι αν θέλει να έχει μια σατιρική εκπομπή, αυτό γίνεται μόνο με ελευθερία λόγου. Βέβαια θα μου πεις, η ελευθερία λόγου θα έπρεπε να είναι δεδομένη το 2014, επειδή δεν είναι όμως κι επειδή αυτό δε γίνεται σε όλα τα κανάλια έχουμε τις δύο αυτές όψεις του νομίσματος. Η μία όψη είναι το βίντεο που μόλις δείξαμε και η άλλη ότι μπορούμε να το δείξουμε».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ