Κανάκης - Αρναούτογλου: Το παρασκήνιο της κόντρας & το τέλος μιας φιλίας! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:39
18/5/2016

Κανάκης - Αρναούτογλου: Το παρασκήνιο της κόντρας & το τέλος μιας φιλίας!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι επιθέσεις του Αντώνη Κανάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με αφορμή τους καλεσμένους που φέρνει στην εκπομπή του.

Μάλιστα, η τελευταία του - σφοδρή - επίθεση στον πάλαι ποτέ κολλητό του, με αφορμή τον καλεσμένο του, Βασίλη Τερλέγκα, προκάλεσε μεγαλύτερη αίσθηση και ξεκίνησε ένα νέο γύρο σχολιασμού και σεναρίων για τη σχέση τους.

Και με την κόντρα Κανάκη - Αρναούτογλου ασχολήθηκαν και στο Πρωινό, όπου η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε πώς αντέδρασε ο Γρηγόρης στη νέα επίθεση του Κανάκη, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε το άγνωστο παρασκήνιο για το τέλος της φιλίας τους.

 

Γιατί μπορεί και οι δύο να μην έχουν μιλήσει ανοιχτά, όμως, εύκολα καταλαβαίνεις ότι ανάμεσα τους υπάρχει θέμα.... και μάλιστα μεγάλο.

Όπως, λοιπόν, αποκάλυψε η Σάσα, ο Αρναούτογλου ενοχλήθηκε και κυρίως στεναχωρήθηκε από τη στάση του πρώην κολλητού του. Μάλιστα, περίμενε έστω ένα τηλέφωνο από τον Κανάκη, κάτι όμως που δε συνέβη ποτέ.

Ο Λιάγκας, από την άλλη, ανέφερε ότι η επιχειρηματική συνεργασία που είχαν οι δυο τους κι έχει λήξει εδώ και αρκετό καιρό, ενδεχομένως να έχει δημιουργήσει μέτωπα μεταξύ τους.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ