Καμπούρη: Έδιωξε το σύντροφο της λόγω κατάθλιψης | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:48
16/1/2013

Καμπούρη: Έδιωξε το σύντροφο της λόγω κατάθλιψης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν το απόγευμα της Τρίτης η Δέσποινα Καμπούρη κι έχουμε να πούμε ότι η νεαρή παρουσιάστρια ήτο λαλίστατη ως καλεσμένη.

 

 Κι αυτό διότι για πρώτη φορά μίλησε για τον χωρισμό της με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη και την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε κι έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή της.

 «Μετά τη γέννηση της κόρης μου κάτι πήγε στραβά! Πριν γεννήσω τη μικρή είχα διαβάσει όλα τα βιβλία για το πώς πρέπει να υποδεχθούμε στον κόσμο το μωρό, αλλά δεν είχα διαβάσει άλλα, επίσης σημαντικά, όπως πώς αλλάζει η σχέση του ζευγαριού όταν έρχεται ένα παιδί και για κάτι πάρα πολύ βασικό που λέγεται επιλόχειος κατάθλιψη», παραδέχτηκε στην αρχή, ενώ αποκάλυψε ότι η περίοδος αυτή ήταν πολύ δύσκολη για την ίδια, αλλά και για τον σύντροφό της.

«Όταν ήρθε το μωρό, άρχισα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Άρχισαν να μου φταίνε όλα, άρχισα να χάνω τις ισορροπίες μου και δεν μπορούσα να καταλάβω τι μου συμβαίνει. Δεν ήθελα να βλέπω κανέναν στο σπίτι, ούτε τον ίδιο μου τον άνδρα, ο οποίος πέρασε δύσκολα. Ήταν καλός, έκανε τις προσπάθειές του, αλλά ούτε κι αυτός γνώριζε».

Στη συνέχεια εξήγησε ότι δεν ήξεραν ότι εκείνη είχε πρόβλημα, αφού τα συμπτώματα της  
επιλόχειας κατάθλιψης είναι ύπουλα, με αποτέλεσμα για ένα διάστημα να μείνουν χωριστά.

«Μας πήρε πολύ καιρό, μέχρι που ξαναβρήκαμε και ξαναβρίσκουμε σιγά σιγά τις ισορροπίες μας. Μέσα στην ατυχία μου, ήμουν πολύ τυχερή και βρήκα το δρόμο μου. Το έψαξα πολύ, κατάλαβα ότι κάτι τρέχει και θα περάσει και έτσι συνήλθα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πάντως, η Καμπούρη και ο σύντροφός της έχουν αφήσει πίσω τις δύσκολες στιγμές και πλέουν ζουν ευτυχισμένες στιγμές μαζί με την κόρη τους, Έλενα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ