Καινούργιου: Απαντά στο κράξιμο για το καπέλο της | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:35
14/11/2014

Καινούργιου: Απαντά στο κράξιμο για το καπέλο της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πολύς λόγος και απίστευτα σχόλια ακούστηκαν – κυρίως στο Πρωινό – για την εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου με τεράστιο καπέλο, στην παρουσίαση της νέας της κολεξιόν ρούχων.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια με την καπελαδούρα έκανε και βαρυσήμαντες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ είχε κι ένα ξέσπασμα για τις κριτικές που δέχεται. Και η εμφάνιση αυτή «σήκωσε» πολύ κράξιμο. Αλλά το Κατερινιώ δεν το άφησε να πέσει κάτω και μέσα από το «ΟΛΑ Παίζουν» απάντησε σε όσους την έκραζαν από το πρωί.

 

Μάλιστα, είχε άξιους συμπαραστάτες της τους υπόλοιπους τρεις της παρέας, αφού όλοι έκαναν έναρξη φορώντας καπέλα. «Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για αυτό που κάνατε φίλοι σε ένδειξη συμπαράστασης μετά από το κράξιμο που έχω φάει» σχολίασε αρχικά. Και συνέχισε: «Θέλω να σας πω και το εξής, ότι μία κυρία δεν βγάζει ποτέ το καπέλο της, ούτε μέσα στην εκκλησία, γι' αυτό δεν το έβγαλα κι εγώ στις δηλώσεις».

 

Αλλά δε σταμάτησε εκεί κι έδωσε την απάντηση της στον Γιώργο Λιάγκα, που το πρωί της ίδιας μέρας την είχε αποκαλέσει... άλογο!  «Θέλω να απαντήσω. Καταρχήν ευχαριστώ πάρα πολύ που με είπε άλογο γιατί όταν λες μια γυναίκα αλόγα δεν είναι θετικό; Δεύτερον ευχαριστώ πάρα πολύ Άρη μου που είπες ότι είμαι 20 αλλά είμαι 30, θα γίνω τον Μάιο. Θα σας εξηγήσω τους λόγους που δεν έβγαλα το καπέλο, γιατί είχαν δίκιο σε αυτό που είπαν ότι θα έπρεπε να το είχα βγάλει. Είχα βάλει αυτές τις αφέλειες. Αυτές οι αφέλειες ήταν ψεύτικες και ήταν κολλημένες πάνω στο καπέλο. Δηλαδή ουσιαστικά το καπέλο τις στερέωνε, αν έβγαζα το καπέλο θα έβγαιναν και οι αφέλειες και θα χαλούσε η έκπληξη. Να το πω γιατί πραγματικά, όντως μου έκανε σκιά και ο Γιώργος που τον αγαπώ και με έχει στηρίξει τόσες φορές. Πάντως όλη μου η καμπάνια είχε κόνσεπτ το καπέλο και για αυτό και το κράτησα»

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ