Και τσουπ, είδαμε live το γυμνό στήθος της Καλλιμούκου | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:37
18/10/2013

Και τσουπ, είδαμε live το γυμνό στήθος της Καλλιμούκου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ωραία, μέρα η Πέμπτη, έγινε του... μπανιστηριού στα πρωινό/μεσημεριανά. Πρώτη η Σάσα Σταμάτη με τα τσαλιμάκια της μάς έδειξε ουκ ολίγες φορές το άσπρο της βρακί και μετά η Αντωνία Καλλιμούκου που μάς έδειξε στήθος. 

 Και τρέλανε τους τηλεθεατές, διότι άλλο να βλέπεις το βαμβακερό εσώρουχο της Σταμάτη κι άλλο το στήθος της εκρηκτικής  Αντωνίας. (Τι γράφουμε μεσημεριάτικα, αλλά και τι βλέπουμε ε;)

 

Η Αντωνία, λοιπόν, ήταν το μοντέλο στη στήλη της μόδας, όπου φορούσε ένα κοντό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν. Καλά, ότι η Αντωνία έχει μια τάση να αφήνει το σουτιέν στο συρτάρι, το έχουμε πια εμπεδώσει. Εξάλλου, πέρυσι, είχαμε δει καθαρά τη ρώγα της, που διαγραφόταν μέσα από σιθρού μπλούζα.

 

Από το... βαφτιστικό μπλουζάκι λοιπόν, φαινόταν το κάτω μέρος του στήθους (για τόσο κοντό μιλάμε) σε κάθε κίνηση του μοντέλου. Εκεί, όμως, που έγινε Η Αποκάλυψη, ήταν τη στιγμή που η στυλίστρια, ήθελε να δείξει κάτι κι ανέβασε το μπλουζάκι της Καλλιμούκου, αποκαλύπτοντας πλέον όλο το στήθος.

 

Έτσι, για να μην κουράζει τη φαντασία του τηλεθεατή. Τα είδε όλα και το έπαθε το κοκο μπλόκο. Ναι, ναι, η Καλλιμούκου έμεινε άναυδη από τα αποκαλυπτήρια. Δεν το περίμενε....

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ