Και ο εφιάλτης για Κυριάκου συνεχίζεται: Τι διάκριση της έδωσαν; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:41
25/5/2015

Και ο εφιάλτης για Κυριάκου συνεχίζεται: Τι διάκριση της έδωσαν;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν της έφταναν της Μαρίας Έλενας Κυριάκου η 19η θέση που πήρε στην Γιουροβίζιον, οι τρεις μόνο χώρες που την ψήφισαν και το 8αρι της Κύπρου, έρχεται μία... διάκριση από το διαγωνισμό να την ισοπεδώσει! Το γαλλικό περιοδικό styles ψήφισε τις πιο κακοκντυμένες του τελικού και ω ναι η Μαρία Έλενα κατέκτησε την 3η θέση!

Η εμφάνιση της Κύπριας τραγουδίστριας τούς θύμισε έντονα την Σελίν Ντιόν και όπως σημείωσε η ιστοσελίδα, "Η Κυριάκου τη μιμήθηκε υπερβολικά σε όλα". Πάντως, το φόρεμα τη Κυριάκου δια χειρός Πέτρου δέχτηκε και απίστευτο τρολάρισμα στα social media.

 

Την πρώτη θέση στις πιο κακοντυμένες του τελικού κατέκτησε η υποψήφια της Σερβίας, με την εκπληκτική φωνή. Η ευτραφής καλλίφωνη τραγουδίστρια επέλεξε τα πιο κιτς ρούχα που κυκλοφορούσαν, ενώ όπως σημειώνουν τα ρούχα της (μαζί και το μπαλέτου της) ήταν τα χειρότερα της βραδιάς.

 

Η δεύτερη χειρότερη εμφάνιση ανήκει στο ζευγάρι από τη Μ. Βρετανία και κυρίως στη μελαχρινή τραγουδίστρια, αφού το led φόρεμα της που φωτίζονταν όταν έπεφταν πάνω οι προβολείς, μόνο ενθουσιασμό δε σκόρπισε στο κοινό.

 

Στην τέταρτη θέση, πίσω από την ελληνική συμμετοχή είναι η υποψήφια της Γεωργίας με τα φτερά και πούπουλα. Και όπως πολύ εύστοχα σημειώνουν: "ο στυλίστας είναι μάλλον φανατικός του Game of thrones"

 

Το ντεκολτέ της Αλβανίδας τραγουδίστριας αν ήταν πιο πληθωρικό θα συναγωνίζονταν στα ίσια εκείνο της Μαντούς στην Γιουροβίζιον. Ωστόσο, το βαθύ σκίσιμο στο ντεκολτέ δεν εντυπωσίασε τους Γάλλους, οι οποίοι σου λένε, ήταν χαμηλό για να... κρύψει την έλλειψη ταλέντου! Ουπς.

 

Και την 6αδα κλείνει η εκπρόσωπος της Σλοβενίας με το σεμεδάκι της γιαγιάς που το έκανε φόρεμα. Ακόμα, σου λέει, προσπαθούν να καταλάβουν γιατί το έβαλε. Και γιατί ήταν και... αγαλματάκι ακούνητο στη σκηνή.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ