Και η Χατζηβασιλείεου έχει ανάγκη τη δουλειά! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:05
19/9/2014

Και η Χατζηβασιλείεου έχει ανάγκη τη δουλειά!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πριν λίγες μέρες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωνε σε συνέντευξη της ότι έχει ανάγκη τη δουλειά, αφού δεν έχει παντρευτεί εφοπλιστή για να πει ότι έχει λύσει το οικονομικό της.

Και της ίδιας άποψης είναι και η Βίκυ Χατζηβασιλείου! Η παρουσιάστρια, που είναι σύζυγος βιομήχανου, δήλωσε σε συνέντευξή της πώς αν δε δουλέψει, θα έχει πρόβλημα επιβίωσης, όπως όλοι μας!!! Είπες κάτι; Μάλιστα, η κυρία βιομηχάνου και από τις πετυχημένες παρουσιάστριες, που πρόλαβαν και τις λαμπερές μέρες της τηλεόρασης, εξηγεί στο περιοδικό Down Town γιατί δεν έχει λύσει το οικονομικό της πρόβλημα!

 

"Τι εννοείς «τι ανάγκη έχω»; Τι σχέση έχει η επιτυχία με τα χρήματα; Σου είπε κανείς ότι έχω βγάλει τα τρελά λεφτά; Αμείβομαι κανονικά -γι’ αυτό που κάνω- έχω μαζέψει κάποια χρήματα, άντε και πήρα ένα σπίτι στη Χαλκιδική με προοπτική να βρουν τα παιδιά μου κάτι από εμένα. Μου δίνει αυτό κάποιο εισόδημα; Όχι! Κατά τ’ άλλα, φυσικά και έχω ανάγκες και υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετώ σε μηνιαία βάση. Και πολλά έξοδα. Άλλωστε, ποιος Έλληνας ή και Κύπριος, έχει λύσει το οικονομικό του πρόβλημα; Εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Ο κόσμος είχε κάποτε την εντύπωση ότι οι άνθρωποι της τηλεόρασης παίρνουμε πολλά λεφτά. Ε, αυτό πια έχει αλλάξει και ο κόσμος το ξέρει. Αγαπάω τη δουλειά μου, με κάνει και αισθάνομαι δημιουργική, αλλά αν δεν δουλέψω φυσικά και θα έχω πρόβλημα επιβίωσης, όπως όλοι μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

Και συνέχισε με το αν είναι καλή οικονομική διαχειρίστρια: «Όχι, καθόλου! Δεν το έχω αυτό! Αυτό το θέμα το έχω εναποθέσει στο σύζυγό μου. Εκείνος τα κανονίζει αυτά, είναι πολύ πιο οργανωτικός στα οικονομικά από εμένα. Έχω αλλεργία στα λεφτά, δεν μπορώ καθόλου να κάνω σχέδια, να αποταμιεύσω. Το χρήμα δεν με αφορά σαν στόχος, ούτε αποτελεί βεβαίωση σε κάτι. Δεν μου δίνει ευχαρίστηση, αλλά μου προκαλεί δυσφορία. Ξέρω, ακούγεται λίγο παράξενο, αλλά μπορεί να στο επιβεβαιώσει κάποιος που με ξέρει καλά, όπως ο σύζυγός μου»

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ