Και η Νικόλ Σέρζινγκερ στο Dirty Dancing -Ποιον ρόλο θα παίξει; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:12
2/3/2016

Και η Νικόλ Σέρζινγκερ στο Dirty Dancing -Ποιον ρόλο θα παίξει;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η τηλεοπτική μεταφορά της θρυλικής ταινίας των 80s ετοιμάζεται πυρετωδώς με το καστ να συμπληρώνεται σιγά σιγά. Τελευταία προσθήκη η διάσημη τραγουδίστρια πρώην μέλος των Pussycat Dolls.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες το reboot της θρυλικής ταινίας είναι γεγονός, όμως θα το δούμε όχι στη μεγάλη, αλλά τη μικρή οθόνη. Πέραν του πρωταγωνιστικού ζεύγους που μάθαμε ότι θα είναι οι Κολτ Πράτες και Άμπιγκεϊλ Μπρέσλιν σήμερα μαθαίνουμε ότι στην ταινία θα συμμετάσχει και η Νικόλ Σέρζινγκερ. Και μάλιστα το ανακοίνωσε η ίδια με χαρά.

Ποιον ρόλο θα παίξει, όμως;

 

Τον ρόλο της Πένι θα αναλάβει, λοιπόν η Νικόλ, τον οποίο στην ταινία του 1987 ενσάρκωσε η Σίνθια Ρόουντς [βλέπε τις φωτογραφίες]

Όσο για το πρωταγωνιστικό ζεύγος; Ας το  θυμηθούμε και ας μη βιαστούμε με τις συγκρίσεις. Θα είναι σίγουρα κάτι πολύ διαφορετικό.

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ