Και η κόντρα καλά κρατεί: Το νέο καρφί του Βερύκιου για τον Μουτσινά [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:59
27/6/2016

Και η κόντρα καλά κρατεί: Το νέο καρφί του Βερύκιου για τον Μουτσινά [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πριν λίγο καιρό ο Βερύκιος είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο επιστροφής του Μουτσινά στον Alpha και ο δεύτερος δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Δεν ευνοεί αυτόν να μιλάει για κουτσομπολιά τέτοιου τύπου, αφού είναι πολύ καλός πολιτικός συντάκτης. Ας το αφήσει αυτό, υπάρχουν άλλοι πολύ καλοί κουτσομπολοσυντάκτες».

 

Φυσικά, η απάντηση δεν άργησε να έρθει κι ήρθε μέσω Happy Day σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου διά στόματος Βερύκιου, ο οποίος απέκλεισε και πάλι το ενδεχόμενο επιστροφής του Μουτσινά στον σταθμό:

«Είπα ότι ο Νίκος στον Alpha, πλέον, αφού έκλεισε την πόρτα δεν μπορεί να ξανανοίξει. Στο σύγχρονο management, όποιος φεύγει από μία επιχείρηση… Για καλή ώρα εγώ, φτάνω στα όριά μου μαζί σου, δεν θέλω και πολύ, φεύγω! Αν φύγω από τον Alpha δεν μπορώ να ξαναγυρίσω. Τι το ‘χω; Δίπορτο; Το μοναστήρι είναι που έχει τις πολλές πόρτες; Και στο μοναστήρι υπάρχει μόνο μία πόρτα, από εκεί μπαίνεις ή βγαίνεις. Και ο Νίκος, πλέον, μόνο ως τουρίστας μπορεί να έρθει …στο Μπάκιγχαμ».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ