Ισμήνη Καλέση: Άγριο κράξιμο σε Μενεγάκη, Στεφανίδου και Κορομηλά | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:17
22/10/2015

Ισμήνη Καλέση: Άγριο κράξιμο σε Μενεγάκη, Στεφανίδου και Κορομηλά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η καριέρα της μετρά σχεδόν τέσσερις δεκαετίες με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της, ενώ άφησε εποχή με το σεξαπίλ της, κερδίζοντας δικαιωματικά τον τίτλο του sex symbol.

Ο λόγος για την Ισμήνη Καλέση, η οποία εδώ και χρόνια κάνει μόνο επιλεκτικές εμφανίσεις στο θέατρο, ενώ δίνει πολύ σπάνια συνεντεύξεις είτε στην τηλεόραση είτε στα άλλα Μέσα.

«Δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα η τηλεόραση γιατί είναι πολύ λίγα τα χρήματα για το άγχος που κουβαλάς στην πλάτη σου. Θα μου πεις ότι σου προσφέρει αναγνωρισιμότητα, αλλά εγώ ακόμη και χωρίς να είμαι συνεχώς στο ''γυαλί'' δεν είχα τέτοιο θέμα. Η αλήθεια είναι πως δεν κυνηγάω καμία δουλειά, δεν ανήκω σε κανένα κύκλωμα και αφήνω τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους».

 

Δεν κρύβει ότι η σημερινή τηλεόραση δεν της αρέσει καθόλου και γι’ αυτό δε βρίσκει το λόγο να πάει σε καμία εκπομπή, ενώ έχει τις χειρότερες εντυπώσεις από τις Μενεγάκη, Κορομηλά και Στεφανίδου.

«Τι να πω; Για τα πρωινά; Δεν θα πήγαινα ποτέ στον Λιάγκα, ενώ στη Στεφανίδου, στην οποία ήμουν καλεσμένη στο παρελθόν, δεν μπορέσαμε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση. Άρα, ήταν χάσιμο χρόνου για μένα. Επίσης, πριν από πολλά χρόνια είχα πάει στην εκπομπή της Κορομηλά και μου έλεγε άλλα αντ' άλλων. Όσο για τη Μενεγάκη; Μου φέρθηκε αγενέστατα, αφού δεν εμφανίστηκε καν στο πλατό μαζί μου και τη συνέντευξη μου την πήρε συνεργάτης της. Μιλάμε για παρουσιαστές και παρουσιάστριες που το διαβατήριό τους είναι η αγραμματοσύνη και η κιτσαρία!»

 

Μόνο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ξεχωρίζει απέναντι στον οποίο δεν κρύβει ότι στην αρχή ήταν επιφυλακτική.

«Αντίθετα, στα ''Καρντάσιανς'', όπου αρχικά είχα αρνητική διάθεση και πήγα με βαριά καρδιά, κάναμε πολύ ωραία κουβέντα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και, όπως μου είπαν, η συνέντευξη ήταν η δεύτερη καλύτερη στην τηλεθέαση της χρονιάς».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ