Ίντριγκα στο Μπρούσκο εξαιτίας του... μπουγελώματος! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:34
21/8/2014

Ίντριγκα στο Μπρούσκο εξαιτίας του... μπουγελώματος!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Και να που η νέα -φιλανθρωπική - μανία του μπουγελώματος εδώ στην Ελλάδα "ξύπνησε" τα πάθη, δημιουργώντας από το πουθενά ίντριγκες!

Το «Ice Bucket Challenge», λοιπόν, στάθηκε αφορμή νε ξεκινήσει μία κόντρα ανάμεσα σε δύο πρωταγωνιστές του "Μπρούσκο". Συγκεκριμένα, αφορμή στάθηκε μία φωτογραφία που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Βαΐτσου, όπου από τη μία έδειχνε στην Αμερική να μπουγελώνονται με κουβάδες νερό και από την άλλη είχε ένα παιδάκι από την Αφρική, όπου με λαχτάρα έπινε νερό από ένα καπάκι μπουκαλιού, τονίζοντας το μέγιστο πρόβλημα λειψυδρίας που υπάρχει στη μαύρη ήπειρο.

Η επίμαχη φωτογραφία ενόχλησε τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά, Μαρίνο Κόνσολο, ο οποίος της απάντησε μέσω facebook: 

«Αγαπημένοι μου "συνάδελφοι» βλέπω ότι καθημερινά όλο και περισσότεροι από εσάς τους "καλλιτέχνες» σας τρώει και σας βασανίζει το καινούργιο φαινόμενο που λέγεται ice bucket challenge…Σας βλέπω έξαλλους να αντιδράτε για κάτι που είμαι σίγουρος ότι ούτε ενημερωθήκατε τι είναι ούτε έχετε ιδέα… Καθημερινά όλο και περισσότεροι μαθαίνουν τι είναι η Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση (ALS) και πώς ένα ίδρυμα προσπαθεί να βρει την θεραπεία… Επίσης από αυτό που εσείς λέτε ανοησία μέχρι σήμερα έχουν μαζευτεί πάνω από 10.000.000 δολάρια… Επίσης στην Κύπρο τα λεφτά πάνε στο Εuropa Donna Κύπρου. Η αμάθεια σας και η δίψα σας για αντίδραση μάλλον δεν βοηθάει κανέναν. Βλέπω συναδέλφους που εκτιμώ και σέβομαι να ποστάρουν και να κατακρίνουν τον φαινόμενο αυτό… Να βάζουν φωτογραφίες που συγκρίνουν τον κουβά με το νερό με τα παιδάκια στην Αφρική που δεν έχουν να πιουν νερό… Και εγώ ρωτώ την ΕΛΕΝΗ ΒΑΪΤΣΟΥ και τον κάθε συνάδελφο που βιάζεται να κατακρίνει και να συγκρίνει. Όταν ποστάρετε φωτογραφίες με τα πόδια σας σε υπέροχες παραλίες της Ελλάδας και του εξωτερικού… Όταν ποστάρετε υπέροχα παγωτά να τα απολαμβάνετε με πάθος πόσο καλλιτέχνες και πόσο συνειδητοποιημένους ανθρώπους σας κάνουν να είστε; Γιατί δίπλα στις φωτογραφίες σας δεν βάζετε ένα παιδάκι που κοιμάται σε ένα ξεραμένο τοπίο με τις μύγες να κάθονται πάνω του ή ένα παιδάκι που Τρώει παγωτό από τα σκουπίδια; Ας συνέλθουμε λίγο και ας μην τα υπεραναλύουμε όλα τόσο πολύ και με πάθος… Κάντε κάτι αν έχετε τα …… κότσια…….. Η απλά μην μιλάτε… Εκτίθεστε… Καλό απόγευμα…» έγραψε χαρακτηριστικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ