Ιδού η ομάδα της Τατιάνας για να χτυπήσει τη Μενεγάκη | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:32
18/9/2014

Ιδού η ομάδα της Τατιάνας για να "χτυπήσει" τη Μενεγάκη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Εκατοντάδες ώρες δημιουργίας την εβδομάδα, με δεκάδες θέματα, για τρεις ώρες καθημερινής εκπομπής και μία πρωταγωνίστρια: Τη γυναίκα!

Αυτή είναι, σε μία φράση, η νέα εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου!
 
Γιατί κάθε γυναίκα είναι Μία και Μοναδική αλλά και γιατί η ώρα προβολής της εκπομπής είναι στη 
 
Μία το μεσημέρι. Με μια διαφορά, που βρίσκεται σε δύο λέξεις: Τηλεόραση 2014.
 
Η ταχύτητα, η διαδραστικότητα, η αμεσότητα, αλλά και ο τρόπος παρουσίασης, προχωρούν το τηλεοπτικό «γυναικείο μαγκαζίνο» στην εποχή του: Το σήμερα.
 
Φανταστείτε, λοιπόν, πώς θα ήταν η σχέση τηλεόρασης - τηλεθεατή χωρίς να τους χωρίζει η οθόνη και το ταξίδι στον κόσμο της γυναίκας ξεκινά! 
 
Η «Μία», λοιπόν, έχει Μαγειρική και η μαγειρική έχει σεφ κι αυτός είναι ο Κυριάκος Mελάς. Η μαγειρική του είναι σύγχρονη, δηλαδή γρήγορη, εύκολη, έξυπνη και υγιεινή. Αυτά στο στούντιο. 
 
Διότι εκτός στούντιο, ο σεφ ξεκινάει και μια άλλη περιπέτεια της γεύσης...
 
Η «Μία» εννοείται ότι έχει και Μόδα με fashion editor τη Σοφία Σούζα, η οποία με διαδραστικό τρόπο θα συμβουλεύει τις γυναίκες για το στυλ. Εν τω μεταξύ, η δημοσιογράφος Ευγενία Πουλοπούλου με τη βοήθεια μιας fashion blogger ετοιμάζει, μια φορά την εβδομάδα, και κάτι ακόμα πιο ανατρεπτικό...
 
Στην ίδια λογική της αμεσότητας είναι και η ενότητα της Ομορφιάς, με beauty editor τη ΝατάσαΜπερέκου, και βοηθούς τα προϊόντα και τα μυστικά, που θα αναλάβουν το ρόλο του μαγικού ραβδιού!
 
Οι Σχέσεις είναι άλλη «Μία» ενότητα, την οποία ανέλαβε... Ένας και Μανίκας! Ο παρουσιαστής και μοντέλο Γιώργος Μανίκας αποδομεί και ξαναχτίζει τις σχέσεις μας... στο δρόμο, με την πολύτιμη βοήθεια γυναικών αλλά και αντρών τηλεθεατών.
 
Η ενότητα της Διακόσμησης έχει και πάλι τους τηλεθεατές ως... άτακτους μαθητές, με δασκάλα τους τη διακοσμήτρια Δήμητρα Βεργή, ενώ στη Γυμναστική, μέσα σε πέντε λεπτά –χρονομετρημένα με ακρίβεια δευτερολέπτου- η γυμνάστρια Μάντη Περσάκη δίνει γρήγορους κι εύκολους τρόπους για να γίνουμε fit! 
 
Κι επειδή μια παρέα είμαστε κι ως παρέα θα λέμε και θα σχολιάζουμε τα νέα της ημέρας, στο πλευρό της Τατιάνας θα βρίσκονται ο Γιώργος Παπαϊωάννου, ο Δημήτρης Μηλιόγλου -ο οποίος θα μας ενημερώνει και για τα νέα στο σινεμά- η Εστέλ Αμέτη για τα μουσικά νέα και η Ιλένια Γουίλιαμς για τα social media.
 
Η μοναδική, φρέσκια κι αναπάντεχη ομάδα, που θα κάνει παρέα στην Τατιάνα και σε εσάς από τη Δευτέρα 22/9, καθημερινά στις 13:00.
 
Αρχισυνταξία: Νατάσα Τσόλκα
 
Υπεύθυνη Κοινωνικού Ρεπορτάζ: Σταυριανή Καραμανίδη
 
Υπεύθυνη Lifestyle news: Μαρίκα Μαυρομάτη
 
Σκηνοθεσία: Φώτης Βλαχογιάννης
 
Διεύθυνση Παραγωγής: Φίλιππος Βιστάκης
 
Οργάνωση Παραγωγής: Γιώργος Βενιός
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ