«Η Γη της Ελιάς» έρχεται στο Mega και αυτό είναι το πρώτο συγκλονιστικό τρέιλερ | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:03
9/7/2021

«Η Γη της Ελιάς» έρχεται στο Mega και αυτό είναι το πρώτο συγκλονιστικό τρέιλερ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η "Γη της Ελιάς" έρχεται στο MEGA  και φέρει την υπογραφή του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου.

Ο δημιουργός επιστρέφει τηλεοπτικά στο Mega μετά από αρκετά χρόνια. Η τριάδα των επιτυχιών, Αντρέας Γεωργίου,  Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου ταξίδεψε στη Μάνη και το Σούνιο άναψε μηχανές και ξεκίνησε γυρίσματα για τη νέα καθημερινή σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Ένα συνηθισµένο απόγευµα, η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της για να συναντήσει τον 27χρονο αγαπηµένο της Στέφανο Καπερνάρο. Λίγο αργότερα, όµως, το ερωτικό τους κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των δύο ερωτευµένων παιδιών αγνοείται. Στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ο πατριάρχης της οικογένειας, ο Ιπποκράτης Βρεττάκος, είναι βαριά άρρωστος. Με τον θάνατό του, οι ισορροπίες εντός της οικογένειας ανατρέπονται, τα προσωπεία πέφτουν και σκοτεινά μυστικά αναδύονται.

Σε παράλληλη δράση συναντάµε τη Μυρτάλη, που παλεύει να περάσει απαρατήρητη στη σκιά των γεγονότων. Η τελευταία της ξέγνοιαστη ανάµνηση είναι στην αγκαλιά του Στέφανου, λίγο πριν γίνει στάχτη το µικρό ξύλινο σπιτάκι που φιλοξενούσε τον έρωτά τους. Από εκείνη τη µέρα και µετά, η Μυρτάλη ζει σε ένα αποµονωµένο σπιτάκι στο Οίτυλο. Ο Στέφανος ψάχνει παντού να τη βρει, αλλά εκείνη κρύβεται από όλους προσπαθώντας να βρει στοιχεία για το ποιος την θέλει νεκρή.

Δείτε τα πρώτα πλάνα της νέας δραματικής σειράς του MEGA.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ