Η Γερμανού ξανάρχεται με την Κατερίνα Γκαγκάκη | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:53
11/4/2014

"Η Γερμανού ξανάρχεται" με την Κατερίνα Γκαγκάκη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ακόμα μία εβδομάδα «Η Γερμανού Ξανάρχεται» στον ΑΝΤ1 και όπως πάντα, φέρνει στους τηλεθεατές την καλύτερη τηλεοπτική παρέα! 

Καλεσμένοι: Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιώργος Κουμουτσάκος
 
Την Παρασκευή 11 Απριλίου η Ναταλία Γερμανού συναντάει την Κατερίνα Γκαγκάκη. Η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ θυμάται τα μαθητικά της χρόνια, σχολιάζει την επαγγελματική της διαδρομή και μιλάει για τη σχέση της με τους γονείς της. Ακόμα, απαντάει με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις της παρουσιάστριας και ξεδιπλώνει άγνωστές πτυχές της προσωπικότητάς της. Ξεχωριστή στιγμή στην εκπομπή, είναι η σύνδεση μέσω Skype με τον πρώην συνεργάτη της, Γιώργο Λεβέντη, ο οποίος μιλάει για τη φιλία και την συνεργασία τους. 
 
Στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Κουμουτσάκος. Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, έρχεται στο πλατό της εκπομπής με χαλαρή διάθεση και μιλάει με ειλικρίνεια για τη ζωή του και τους προσωπικούς του στόχους. 
 
Σχολιάζει το πολιτικό σκηνικό και με πολύ χιούμορ δίνει τις δικές του απαντήσεις στις καυστικές ερωτήσεις της παρουσιάστριας. 
 
Την Παρασκευή 11 Απριλίου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, «Η Γερμανού Ξανάρχεται» στον ΑΝΤ1… και έχει ενδιαφέρον, χιούμορ και αποκαλύψεις!
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ