«Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε»: Η κριτική που καίει το «Πρωινό Σου-Κου» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:04
2/2/2016

«Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε»: Η κριτική που καίει το «Πρωινό Σου-Κου»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί φέτος στον ANT1 να επιστράτευσαν τον Νίκο Μουτσινά σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν το «Πρωινό Σου-Κου», ώστε να πάρει τα πάνω του στους πίνακες τηλεθέασης, όμως τα νούμερα δεν είναι τόσο υψηλά όσο θα ήλπιζαν οι υπεύθυνοι του σταθμού.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Μέσα από τη στήλη της στο TV Έθνος η Νάνσυ Νικολαϊδου γράφει:

«‘Η αλλάζουμε ή βουλιάζουμε! Συγνώμη, αλλά εκεί στον ΑΝΤ1 δεν ασχολείται κανείς με το «Πρωινό Σου-Κου»; Το έχουν αφήσει εντελώς στην τύχη του; Γιατί έχει πατήσει γκάζι και τρέχει με χίλια προς το παγόβουνο της Nielsen. Είναι δυνατόν να έχεις στα χέρια σου δύο πολύ δυνατούς παρουσιαστές (Μουτσινάς-Μπεκατώρου) και να χαντακώνεις μια ολόκληρη εκπομπή για το χατίρι του κοντρόλ; Γιατί, όπως και να το κάνουμε, η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει πως εκπομπή άνευρη, άχρωμη, άοσμη, χωρίς θεματολογία δεν μπορεί να σταθεί στον τηλεοπτικό αέρα κι ας έχει για παρουσιαστή ακόμα και τον ίδιο τον Θεό. Σε αυτές τις περιπτώσεις ακόμα κι Αυτός θα σήκωνε τα χέρια ψηλά».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ