Η Χριστίνα Λαμπίρη επιστρέφει στην τηλεόραση - Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:34
11/1/2021

Η Χριστίνα Λαμπίρη επιστρέφει στην τηλεόραση - Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ύστερα από πολλά χρόνια απουσίας, η δημοφιλής παρουσιάστρια επανέρχεται δρυμίτερη!

Όπως μάθαμε σήμερα μέσα από το επίσημο Δελτίο Τύπου του Σταθμού, η Χριστίνα Λαμπίρη επιστρέφει στην τελεοραση μέσ απο τη συχνοτητα του Μακεδονία TV.

H  εκπομπή θα λέγεται «Ό,τι πεις» και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 17:00. Πρόκειται για ένα καθημερινό (Δευτέρα έως Παρασκευή) δίωρο μαγκαζίνο και υπόσχεται καλύτερη συντροφιά για τον απογευματινό καφέ.

Με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, success stories που εμπνέουν, αποκλειστικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ, lifestyle θέματα που ανοίγουν συζητήσεις, ζωντανές συνδέσεις με Έλληνες απ’ όλο τον κόσμο και καθημερινά κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν, η ομάδα της Χριστίνας Λαμπίρη θα κάνει τα απογεύματά μας πιο όμορφα.

 

Μαζί με τη Χριστίνα Λαμπίρη οι Διονυσία Ζαπατίνα, Γιώργος Μπέζας, Νάνσυ Παραδεισανού και Σάρα Εσκενάζη και στη δημοσιογρφική ομάδα οι Δημήτρης Μαστοράκης, Αποστόλης Ταβουλάρης, Βίκυ Καλοφωτιά και Μαρία Μπουρνιά

Εκτέλεση Παραγωγής για την FOSS ON AIR: Βασίλης Κοτρωνάρος

Αρχισυντάκτρια: Γωγώ Σαμπάνη

Σκηνοθέτης: Περικλής Ασπρούλιας

Οργάνωση Παραγωγής: Δώρα Κακαβά

Διευθυντής Φωτογραφίας: Διονύσης Λαμπίρης

Σκηνογράφος: Χάρης Λουρίδας  

Συντονισμός Παραγωγής: Σωτήρης Δήμου

Διευθυντής Παραγωγής: Μαρία Κυριακίδου

Β. Αρχισυντάκτη: Μάρα Χαρμαντά

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ