Η χειρονομία της Τατιάνας που συγκίνησε τη Ναταλία [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
19:32
6/11/2015

Η χειρονομία της Τατιάνας που συγκίνησε τη Ναταλία [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν χθες η Ναταλία Γερμανού και σήμερα το πρωί η πρώτη για να την ευχαριστήσει της επεφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη στο καμαρίνι της.

«Εγώ πέρασα πάρα πολύ ωραία συζητώντας ακόμα μια φορά με την Τατιάνα. Πέρασα όμως ακόμα πιο ωραία πρέπει να σας εξομολογηθώ και να μοιραστώ μαζί σας σήμερα το πρωί στο καμαρίνι μου την ώρα που ετοιμαζόμουν για την εκπομπή αυτή.

Ακούστηκε ένα τακ τακ στην πόρτα και μπήκε η Τατιάνα με μία συνεργάτιδα της εκπομπής της, στις 10 το πρωί και τρεις τεράστιες γλάστρες με φυτά και με λουλούδια.

Και μου είπε ‘αυτά είναι για σένα για να σου δείξω την αγάπη μου και να σου πω απλά μέσα από την καρδιά μου να μην ξεχνάς ποτέ πόσο σε αγαπά ο κόσμος και να μην ξεχνάς ποτέ τι αξίζεις’.

Συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί πρέπει να σας πω πως στην ζωή μου έχω υπάρξει καλεσμένη στη ζωή μου σε πάρα πολλές εκπομπές κι αυτό δεν μου το έχει κάνει κανένας ποτέ σε όλα αυτά τα χρόνια που πάω καλεσμένη.

 

Αυτό το κορίτσι γιατί για μένα κορίτσι είναι, δεν το έκανε ούτε για δημόσιες σχέσεις, δεν με έχει ανάγκη καθόλου, σκίζει η εκπομπή της. Το έκανε γιατί το ένιωσε. Και θα μπορούσε να έρθει με μία ανθοδέσμη, όχι με τρεις πελώριες γλάστρες, να τις πάω στο σπίτι μου και να τις φυτέψω και να έχω τα λουλούδια μου και να θυμάμαι την Τατιάνα. Το έκανε γιατί έτσι είναι.

Αυτή η κοπέλα που παρουσιάζει μια εικόνα μιας υπέρκομψης και λίγο απρόσιτης και λίγο ψυχρής, αλλά η Τατιάνα είναι ένα άλλο πλάσμα. Και σε ευχαριστώ πολύ δημόσια, γιατί στο χρώσταγα γιατί μου έφτιαξες τη μέρα γιατί με συγκίνησες τρομερά κυρίως για τα λόγια που είπες, αλλά και για τα λουλούδια που ομόρφυναν το καμαρίνι μου και τώρα βρίσκονται ήδη στο σπίτι μου.

Αυτά τα λίγα γιατί είχα ανάγκη να το πω».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ