Η Τατιάνα με στήθος τούμπανο & πλερέζα στο τρέιλερ | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:27
4/9/2013

Η Τατιάνα με στήθος τούμπανο & πλερέζα στο τρέιλερ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το δελτίο τύπου του Star για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, αποτέλεσε μια έκπληξη. Ειδικά το φωτογραφικό υλικό με τα πλούσια προσόντα της παρουσιάστριας, μας τσίμπησε το ενδιαφέρον!

Διάβασε και το κόνσεπτ από τα γυρίσματα του νέου τρέιλερ:

 

Μεγάλη  αναστάτωση δημιουργήθηκε σήμερα (Τρίτη 3/9) από νωρίς το πρωί στις εγκαταστάσεις  του Star για τις ανάγκες των γυρισμάτων του τρέιλερ της εκπομπής « ΜΙΛΑ» με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Δημοσιογραφικά  γραφεία χρειάστηκε να διαμορφωθούν σε αίθουσα ανακρίσεων, κόσμος να πηγαινοέρχεται, αφού συμμετείχε στο γύρισμα και κοινό, η πειστικότατη  «σκληρή» ανακρίτρια κατά κόσμον Γεωργία Ζώη-ηθοποιός-, στυλίστριες  κομμώτριες και μακιγιέζ και βέβαια η Τατιάνα πιο εντυπωσιακή και σέξι από ποτέ με φόρεμα σε στυλ ‘50s και ύφος femme fatale, με κουάφ και μαύρο βέλο, σε κόντρα ρόλο με εκείνον της αυστηρής ανακρίτριας αλλά και τον λιτό χώρο της ανάκρισης.

Η Τατιάνα  αρνείται σθεναρά να ...μιλήσει, παρά τη «σκληρή» ανάκριση, που υφίσταται από την αμείλικτη δεσμοφύλακα. Εκείνη επιμένει, τα ...πειστήρια  είναι ακράδαντα και η διαρκής προτροπή «ΜΙΛΑ» είναι εξαντλητική.

 

Παρόλαυτα, η Τατιάνα  αντιστέκεται μέχρι τέλους και δηλώνει  με ...σθένος ότι θα ....μιλήσει στις 16 Σεπτεμβρίου στις 15:00, που ξεκινάει  η εκπομπή «ΜΙΛΑ» και τότε θα τα πει όλα.

 

Το τρέιλερ γυρίστηκε με κινηματογραφικό τρόπο και θυμίζει διαφημιστικά αστυνομικών ξένων σειρών υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη της εκπομπής Νίκου Χατζηαγγελή. Επίσης δεν εξαντλείται σε αυτή τη βερσιόν αλλά θα ακολουθήσει και  β΄μέρος.

Eπιμέλεια Κα. Π

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ