Η Τάμτα απάντησε: Θα είναι πάλι κριτής στο επόμενο X-Factor; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
18:49
11/7/2016

Η Τάμτα απάντησε: Θα είναι πάλι κριτής στο επόμενο X-Factor;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η παρουσία της στο φετινό X-Factor άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και τώρα που η συζήτηση γύρω από έναν πιθανό δεύτερο κύκλο από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ έχει ήδη ξεκινήσει, είναι εύλογο το ερώτημα εάν η Τάμτα θα ήθελε να κάτσει ξανά στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό 7 Μέρες TV η ίδια μίλσηε για την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στην ελληνική εκδοχή του τάλεντ σόου αφού μην ξεχνάμε ότι είχε λάβει συμμετοχή ως κριτής στο γεωργιανό X-Factor κι απάντησε στο ερώτημα εάν θα συμμετείχε πάλι.

 

Αν ξεκινούσε το «Χ-Factor» τώρα, ξανά απ' την αρχή, θα άλλαζε κάτι από αυτά που έκανε η Τάμτα;

Όχι, δεν νομίζω ότι θα άλλαζα κάτι. Αν θα το έκανα, θα το έκανα μόνο και μόνο από περιέργεια, αλλά όχι επειδή μετανιώνω για κάτι, είτε για τα παιδιά που επέλεξα είτε για οτιδήποτε άλλο.

Αν γινόταν ξανά του χρόνου το «Χ-Factor» θα συμμετείχε;

Νομίζω ότι δεν έχω απολύτως κανένα λόγο να μην το κάνω, γιατί παρόλο που για μένα ήταν θεωρητικά ένα ρίσκο και για τη γλώσσα και για πολλούς λόγους απ' όσο έχω αντιληφθεί εγώ και από τα μηνύματα που παίρνω από τον κόσμο, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να πω «όχι». Αγαπώ να κάνω αυτό που έκανα. Αν δεχτώ πρόταση, αυτό θα σημαίνει ότι κάτι έχω κάνει καλά, οπότε γιατί να μην πω «ναι»;

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ