Η στεναχώρια του Άκη για το διαζύγιο Μπαλατσινού-Κωστόπουλου | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
9:56
8/9/2014

Η στεναχώρια του Άκη για το διαζύγιο Μπαλατσινού-Κωστόπουλου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Άκης Πετρετζίκης για μία ολόκληρη τηλεοπτική σεζόν έζησε από κοντά την Τζένη Μπαλατσινού και τον Πέτρο Κωστόπουλο και για λίγους μήνες μετά το διαζύγιο-βόμβα, ο τηλεοπτικός σεφ μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό του πρώην ζεύγους.

«Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής πήγα σε ένα χωριό, κοντά στην Ακρατα, για τη φωτογράφιση του νέου μου βιβλίου, που θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα, και δεν είχα ούτε σήμα στο κινητό μου ούτε βεβαίως πρόσβαση στο 'Ιντερνετ. Με έπιασαν λοιπόν κάποιοι εκεί στο χωριό και με ρώτησαν; «Είναι αλήθεια ότι χώρισαν ο Πέτρος και η Τζένη;». Τους απάντησα: «Μάλλον δεν θα το διαβάσατε καλά. Μπορεί να εννοούν ότι δεν θα είναι πια μαζί στην εκπομπή», γιατί πίστευα ότι είχαν δει τον τίτλο: «Χώρισε ο Πέτρος και η Τζένη» και δεν είχαν διαβάσει ολόκληρο το άρθρο" αποκαλύπτει ο Άκης.

Και συνεχίζει: "Δεν είχα την παραμικρή ιδέα ότι επρόκειτο να χωρίσουν. Εγώ τους έβλεπα πολύ αγαπημένους και πιστεύω ότι ακόμη και τώρα αγαπημένοι θα είναι. Και επειδή είναι δύο πανέξυπνοι άνθρωποι, θεωρώ ότι για να πάρουν αυτή την απόφαση θα είναι για καλό τους». 

Βέβαια, οι δηλώσεις του Πετρετζικη διαψεύδουν τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι οι συνεργάτες τους στο Πρωινό mou γνώριζαν από καιρό για τα προβλήματα στο γάμο της Μπαλατσινού και του Κωστόπουλου και τον χωρισμό που ερχόταν.

Πηγή: περιοδικό ΟΚ

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ