Η Σίσσυ μπέρδεψε ποιο πρωινό παρουσιάζει! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:46
9/11/2011

Η Σίσσυ μπέρδεψε ποιο πρωινό παρουσιάζει!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία σύγχυση έχει πάθει ο τηλεθεατής φέτος με την πρωινή ζώνη. «Πρωινό Mou» στο Mega, «Πρωινό ΑΝΤ1» ο ΑΝΤ1 μπερδέψαμε τα πρωινά και πως θα ξε-μπερδευτούμε! Για να μην πω ότι είμαστε τηλεθεατές με.. ευαισθησίες και ο αχταρμάς

 

Μία σύγχυση έχει πάθει ο τηλεθεατής φέτος με την πρωινή ζώνη. «Πρωινό Mou» στο Mega, «Πρωινό ΑΝΤ1» ο ΑΝΤ1 μπερδέψαμε τα πρωινά και πως θα ξε-μπερδευτούμε! Για να μην πω ότι είμαστε τηλεθεατές με.. ευαισθησίες και ο αχταρμάς της ονομασίας μας έχει γιομίσει ενοχές: νιώθουμε ότι είμαστε χαζοί που δεν μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε!

Αλλά να είναι καλά η Σίσσυ Χρηστίδου που ήρθε να μας... απενοχοποιήσει.  Πώς; Μπέρδεψε και η ίδια τα πρωινά!!! Με το που τελείωσε, λοιπόν, η Αργυρώ Μπαρμπαριγου με τη μαγειρική η Σίσσυ άρχισε να της φωνάζει: «Ρωτάνε τι είναι το ραγού μοσχάρι». Οι υπόλοιποι τη ρώτησαν ποιοι κι εκείνοι όλο νάζι  απάντησε: «Ρωτάνε στο Twitter του Πρωινού mou παιδιά»!!! Χοχοχο.

 

 

Η Σίσσυ αμέσως κατάλαβε το απίστευτο (και χαριτωμένο για εμάς) σαρδάμ και προσπάθησε να τα μπαλώσει: «Ας μείνουμε σ’ αυτό, γιατί θα παίζει όλο το μεσημέρι. Να φύγω; Απολύομαι;»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ