Η selfie Βαρουφάκη - Σπυροπούλου (με πυτζάμες) κάνει πάταγο! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:24
15/3/2015

Η selfie Βαρουφάκη - Σπυροπούλου (με πυτζάμες) κάνει πάταγο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πριν λίγες μέρες είχε κυκλοφορήσει ένα χιουμοριστικό μπλουζάκι με το υποτιθέμενο τουρ του Γιάνη Βαρουφάκη σε τηλεοπτικές εκπομπές. Ανάμεσα τους ήταν και το "Σπίτι μου, σπιτάκι μου"

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Και μπορεί ο υπουργός να μην πήγε - ακόμη - στην εκπομπή της Κων/νας Σπυροπούλου, όμως, έβγαλε μαζί της μία selfie που από το πρωί της Κυριακής (15/3) κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ο Βαρουφάκης είχε πάει καλεσμένος στην "Πρωινή Ενημέρωση" του Σπύρου Χαριτάτου, που βγαίνει πριν τη Σπυροπουλου. Έτσι, οι δυο τους συναντήθηκαν στα καμαρίνια και είπαν η... συνάντηση - κορυφής να πιάσει τόπο με μία selfie!

 

Υπουργός και παρουσιάστρια στήθηκαν κι έβγαλαν τη φωτογραφία. Ωστόσο, αυτό που κάνει εντύπωση είναι η αποκάλυψη της Σπυροπούλου ότι εκείνη την ώρα φορούσε τις πυτζάμες της. Μάλιστα, όπως παραδέχτηκε έριξε πάνω της ένα μαντήλι για να μη βγει και με τις πυτζάμες δίπλα σε κοτζάμ υπουργό!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ