Η πικρία του Γιώργου Λιάγκα: «Το μικρόφωνο του ΑΝΤ1 τι το βάζετε; Αφού δεν θα με παίξετε» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:30
27/9/2018

Η πικρία του Γιώργου Λιάγκα: «Το μικρόφωνο του ΑΝΤ1 τι το βάζετε; Αφού δεν θα με παίξετε»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Ανήκω στον ΑΝΤ1, καλώς ή κακώς, οπότε εγώ τηρώ το συμβόλαιό μου και παραμένω στον ΑΝΤ1, έστω ανενεργός.»

Μπορεί το συμβόλαιο του να τρέχει με τον ΑΝΤ1 αλλά χωρίς εκπομπή βρίσκεται για άλλη μια σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος εξέφρασε την πικρία του on camera. Ο παρουσιαστής μίλησε για τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, για την παρουσίαση του προγράμματος του σταθμού όπου αποφάσισε να μην πάει ενώ θέλησε να αναφερθεί και στην στήριξη που είχε από τη Φαίη Σκορδά. 'Όταν ο παρουσιαστής είδε το μικρόφωνο του ΑΝΤ1 απόρησε και είπε: : «Το μικρόφωνο του ΑΝΤ1 τι το βάζετε, αφού δεν θα με παίξετε. Αφού δεν μ’ αγαπάτε».

Δείτε ακόμη: Το νέο, εξωφρενικό Photoshop fail των Kardashian που τρέλανε το κοινό

Όλα όσα είπε:

«Συνεχίζετε το καλοκαίρι για μας και από ό,τι φαίνεται θα συνεχίζεται επί μακρόν. Λέει ένας φίλος μου ότι στο τάξιμο δεν χάλασε καμία δουλειά, στο δόσιμο χαλάνε όλες. Δεν ξέρω αν θα με δείτε. Στην παρουσίαση δεν πήγα γιατί θεωρώ ότι είναι άκομψο και για μένα -και είχα ενημερώσει τους ανθρώπους του ΑΝΤ1- να πάω στην παρουσίαση ενός προγράμματος που δεν είσαι. Τι να πάω να κάνω; Ανήκω στον ΑΝΤ1, καλώς ή κακώς, οπότε εγώ τηρώ το συμβόλαιό μου και παραμένω στον ΑΝΤ1, έστω ανενεργός.  Η Φαίη δεν με στήριξε επειδή έχουμε μαζί δύο παιδιά και μια κοινή μεγάλη οικογενειακή κι επαγγελματική πορεία, με στήριξε γιατί είδε το δίκιο. Ένα συμβόλαιο το κάνουμε για να προσφέρουμε εργασία σε έναν άνθρωπο και όχι για να του κάνουμε από κάπου αλλού».

Δείτε το βίντεο: 

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ