Η πεθερά περιμένει τον... τσολιά και σκιάζει τη νύφη Μαριέττα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:47
18/6/2013

Η πεθερά περιμένει τον... τσολιά και σκιάζει τη νύφη Μαριέττα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έγινε και η πολυαναμενόμενη βάφτιση της Μάργκω (Μαριγώ) Πατίτσα και οι τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν εκεί. Κι εκτος από τη μικρή πρωταγωνίστρια και τη διάσημη νονά της Μαρία Μενούνος, την παράσταση έκλεψε και η τρίτη νονά και γιαγιά της, η Μαριγώ Λαιμού Πατίτσα.

Κι εκτος από τη μικρή πρωταγωνίστρια και τη διάσημη νονά της Μαρία Μενούνος, την παράσταση έκλεψε και η τρίτη νονά και γιαγιά της, η Μαριγώ Λαιμού Πατίτσα. Γιατί δεν ήταν μόνο η εμφάνιση της (ειδικά εκείνο το λευκό τύπου... μασαζοκαλσόν που φορούσε), αλλά και οι δηλώσεις που έκανε στην κάμερα, έκλεψαν τις εντυπωσεις.

Η πεθερά και κουμπάρα της Μαριέττας Χρουσαλά συγκινημένη που ο γιος της Λέων, την τίμησε δίνοντας το όνομά της στη μικρή, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, εκφράζοντας και μια ευχή. «Νιώθω πολύ συγκινημένη. Ο γιος μου με τίμησε. Περιμένουμε τώρα τον.. τσολιά, το ναυτάκι», είπε κι έσκιαξε την Μαριέττα με το που της μετέφεραν τα... συγχαρίκια.

«Έτσι είπε; Ωχ Παναγία μου. Όλα στην ώρα τους. Φυσικά και θέλουμε κι άλλα παιδάκια, αλλά όλα στην ώρα τους».

Πάντως, να σου θυμίσω ότι μετά τη γέννηση της μικρής Μάργκω, η Μαριγώ Λαιμού Πατίτσα έξω από το μαιευτήριο είχε εκφράσει την επιθυμία η εγγονή της να πάρει το όνομά της. Οπότε, αν πιάνουν τόπο οι ευχές/επιθυμίες της, τότε να περιμένουμε και τον... τσολιά. ε;

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ