Η περίεργη φιλία Ρέμου με Πύρρο - Το ξέσπασμα που θα προκαλέσει αίσθηση! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:22
28/3/2016

Η "περίεργη" φιλία Ρέμου με Πύρρο - Το ξέσπασμα που θα προκαλέσει αίσθηση!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί έδωσε ο Τζίμης Πανούσης, στο Πρώτο Θέμα. Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης αναφέρεται στην ακραία σάτιρα που κάνει σε γνωστά πρόσωπα της showbiz, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ένα επεισόδιο με τον Αντώνη Ρέμο.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο Πανούσης στο πρόγραμμα του εχει αναφερθεί στην προσωπική ζωή του τραγουδιστή, αφήνοντας σαφή υποννοούμενα για τις ερωτικές του προτιμήσεις. Και όπως αποκάλυψε, ο Ρέμος τον πήρε τηλέφωνο και του ζήτησε "με τσαμπουκά" να σταματήσει να ασχολείται με την προσωπική του ζωή.

Με αφορμή την αποκάλυψη αυτή του Πανούση, ο  Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό για πρώτη φορά μίλησε έξω από τα δόντια και τα όσα είπε, προκαλούν αίσθηση.

 

 «Επειδή μιλάμε όλοι για τα όρια της σάτιρας και της κριτικής, για να μην τρελαθούμε κιόλας, στη σάτιρα παίρνεις μια πραγματικότητα, την τραβάς στα άκρα και την διακωμωδείς. Διακωμωδείς μια πραγματικότητα. Το να λες ότι ο Ρέμος έχει περίεργη φιλία με τον Δήμα ή να αφήνεις αιχμές ότι η σχέση του Ρέμου με την Μακρυπούλια δεν ήταν πραγματική σχέση αλλά μια σχέση για τα μάτια του κόσμου -προφανώς και ήταν πραγματική σχέση, όπως λένε τώρα και για τη σχέση Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη, για να λέμε κάποιες αλήθειες- αυτό δεν είναι σάτιρα. Αυτό είναι ένα ψέμα. Πώς το λες ως πλάκα χωρίς να ξέρεις κάτι; Άλλο σάτιρα και άλλο λέω ψέματα και ρίχνω λάσπη σε κάποιον. Αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και δεν το έχει πει δεν μπορείς να κάνεις πλάκα με αυτό. Το ψέμα είναι προσβλητικό και να κάνουμε πλάκα με τον αστικό μύθο», είπε ο Λιάγκας, σε έντονο ύφος.

 

Και να αγιασει το στόμα του!  

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ