Η Πέμη Ζούνη αποκάλυψε το μόνο κοινό που έχει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τον Αντρέα Γεωργίου! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:24
15/9/2019

Η Πέμη Ζούνη αποκάλυψε το μόνο κοινό που έχει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τον Αντρέα Γεωργίου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

 Δεν με απασχολούν οι συνταγές, με απασχολεί το πώς γίνεται κάτι. Δεν υπάρχει πρωτότυπο θέμα εύκολα. Δεν μπαίνω σε σύγκριση. 

Η Πέμη Ζούνη που πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ «8 λέξεις» παραχώρησε συνέντευξη στο “TV έθνος” και τον Αλέξη Μίχα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τον Αντρέα Γεωργίου.

Όλα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός…

Έχει διατυπωθεί η άποψη πως ο Αντρέας Γεωργίου πατάει πάνω στη συνταγή που είχε καθιερώσει στα τέλη της δεκαετίας του ’90 στις σειρές του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Και επειδή έχετε συνεργαστεί με τον Χριστόφορο και τώρα συνεργάζεστε με τον Αντρέα, θέλω να σας ρωτήσω αν το εντοπίζετε αυτό…

Έχουν χαρακτηριστεί αυτές οι συνταγές;

Το ερωτικό τρίγωνο για παράδειγμα…

Είναι ένα μοτίβο που χρησιμοποιείται αιώνες τώρα. Ούτε πρωτότυπο ούτε θα ξεπεραστεί ποτέ όμως, γιατί είναι ιντριγκαδόρικο. Δεν με απασχολούν οι συνταγές, με απασχολεί το πώς γίνεται κάτι. Δεν υπάρχει πρωτότυπο θέμα εύκολα. Δεν μπαίνω σε σύγκριση. Το μόνο κοινό λοιπόν που βρίσκω ανάμεσα στον Αντρέα και τον Χριστόφορο είναι πως και οι δύο είναι ταλαντούχα και πολύ σεμνά παιδιά.

Έχετε διατηρήσει επαφές με τον Χριστόφορο;

Αραιά και που. Οι δουλειές μας πήγαν αλλού. Πολλές φορές είπαμε να ξανασυνεργαστούμε, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει εύκολα μοτίβο να συνεργαστούμε μετά από εκείνη την τόσο όμορφη ιστορία. Θα ήταν ανοησία να επανέλθουμε με κάτι άλλο.

ΓΜ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ