Η Πάνια πρωταγωνίστρια σε ροζ βίντεο | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:14
10/2/2014

Η Πάνια πρωταγωνίστρια σε ροζ βίντεο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πριν λίγα χρόνια ένα ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την Αννίτα Πάνια έκανε το γύρο του διαδικτύου. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Και για την ιστορία αυτή, που είχε προκαλέσει ένα σοκ στον κόσμο (αν και πολλοί δεν πίστεψαν από την αρχή ότι η Αννίτα είναι η πρωταγωνίστρια αυτού) μίλησε η παρουσιάστρια. Με καλεσμένο τον Χάρη Ρώμα στην εκπομπή της, η Αννίτα μίλησε για πρώτη φορά για την «τρολιά» εκείνη, που όμως τής είχε δημιουργήσει πρόβλημα ακόμα και με δικούς της ανθρώπους.

«Έχω υπάρξει πρωταγωνίστρια στο Internet ερωτικής συνεύρεσης, πολυπληθούς. Έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν με multi ethnic πρόσωπα. Κάποια στιγμή υπήρχαν άνθρωποι γύρω μου είχαν μπει στο τρυπάκι ότι μπορεί να παίζει, γιατί δεν ξέρεις τι κάνει ο καθένας στη ζωή του. Με κοιτούσαν καχύποπτα μέχρι που ήρθαν και μου το δείξανε» δήλωσε χαρακτηριστικά κι εξήγησε ότι κάποιοι χρησιμοποίησαν το πρόσωπό της και με ειδικό μοντάζ έφτιαξαν το ροζ βίντεο.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ