Η Ντάιζη βοηθά τον Χρήστο! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:37
20/4/2011

Η Ντάιζη βοηθά τον Χρήστο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Χρήστος, με τη βοήθεια της Νταίζης, καταφέρνει για μια ακόμη φορά να κουκουλώσει την αλήθεια. Καλύπτει τον Λευτέρη, αλλά ο αστυνόμος δεν φαίνεται να πείθεται. Ο Στέφανος εξηγεί στην Αντιγόνη ότι ο Πέτρος τον εκβιάζει ανοιχτά και ζητάει επίμονα

 

Ο Χρήστος, με τη βοήθεια της Νταίζης, καταφέρνει για μια ακόμη φορά να κουκουλώσει την αλήθεια. Καλύπτει τον Λευτέρη, αλλά ο αστυνόμος δεν φαίνεται να πείθεται. Ο Στέφανος εξηγεί στην Αντιγόνη ότι ο Πέτρος τον εκβιάζει ανοιχτά και ζητάει επίμονα την πληροφορία για το πτώμα του Αραβαντινού, ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Η Αντιγόνη, όμως, του εξηγεί ότι θα χειριστεί μόνη της την κατάσταση.

 

Η Μαρίλια γυρίζει σπίτι και εξομολογείται ότι έχει σχέση με έναν παντρεμένο, ο οποίος έχει και δύο παιδιά. Η Εύα προσπαθεί να της εξηγήσει ότι αυτός την εκμεταλλεύεται. Η Μαρίλια, όμως, τους ζητάει να κόψουν τον έλεγχο και το κήρυγμα, διότι θα την αναγκάσουν να ξαναφύγει από το σπίτι. Ο Λευτέρης ενημερώνει την Εύα ότι ο αστυνόμος είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει όλη την αλήθεια για το σπίτι στο βουνό. Καταλήγουν να μαλώνουν, επειδή της το έκρυψε τόσο καιρό.

 

Η Αντιγόνη αρνείται την προσφορά του Πέτρου και τον προειδοποιεί να μην τολμήσει να απειλήσει ούτε εκείνη, ούτε τον Στέφανο. Ο αστυνόμος ανακαλύπτει ότι το σπίτι στο βουνό το είχαν επισκεφθεί, εκτός από τον Λευτέρη και τον Χρήστο, ο Στέφανος και η Εριέττα. 'Ετσι, τους μαζεύει όλους στην Ασφάλεια.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ