Η Nova γιόρτασε την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της νέας σειράς «Μαμάδες στο Παγκάκι» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:23
11/4/2019

Η Nova γιόρτασε την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της νέας σειράς «Μαμάδες στο Παγκάκι»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
κκ. Κ. Κασκανιώτη Pay TV Executive Director Forthnet, Σ. Βογιατζάκη, Ε. Δημητροπούλου, Χ. Κλούβα
<p>κκ. Κ. Κασκανιώτη Pay TV Executive Director Forthnet, Σ. Βογιατζάκη, Ε. Δημητροπούλου, Χ. Κλούβα<br />  </p>

Ανακοινώθηκε ο δεύτερος κύκλος της σειράς με τίτλο «Μπαμπάδες στο Παγκάκι»

Με την παρουσία δημοσιογράφων και των συντελεστών της νέας κωμικής σειράς – συμπαραγωγής της Nova, «Μαμάδες στο Παγκάκι», πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, στο πλαίσιο της οποίας ανακοινώθηκε και ο δεύτερος κύκλος της σειράς, με τίτλο «Μπαμπάδες στο Παγκάκι» ο οποίος θα κάνει πρεμιέρα 4 Μαΐου.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο του δεύτερου κύκλου της σειράς υπογράφουν, όπως και στον πρώτο, ο σκηνοθέτης Βασίλης Τσελεμέγκος και η σεναριογράφος Μανίνα Ζουμπουλάκη, ενώ το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους δημοφιλείς ηθοποιούς Νίκο Γεωργάκη, Γεράσιμο Γεννατά και Μάξιμο Μουμούρη.

κκ. Μ. Ζουμπουλάκη, Ε. Δημητροπούλου, Β. Τσελεμέγκος, Χ. Κλούβα, Κ.Κασκανιώτη Pay TV Executive Director Forthnet, Ν. Γεωργάκης, Σ. Βογιατζάκη, Μ. Μουμούρης

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή τριών … μπαμπάδων αυτή τη φορά , οι οποίοι συναντιούνται καθημερινά με αφορμή τις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών τους και συζητάνε με χιουμοριστική διάθεση διάφορα θέματα που τους προβληματίζουν σχετικά με την οικογένεια. 

Σχολιάζοντας τη σειρά από την πλευρά της Nova, η κα Κατερίνα Κασκανιώτη, Pay TV Executive Director ανέφερε:

«Με χαρά ανακοινώνουμε ότι μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου επεισοδίων με τις απολαυστικές στο ρόλο των «μαμάδων» Χρύσα Κλούβα, Ευγενία Δημητροπούλου και Σοφία Βογιατζάκη , θα «καθίσουμε στο παγκάκι» και τους μπαμπάδες! Ο νέος κύκλος επεισοδίων θα ξεκινήσει στις 4 Μαΐου με τη συμμετοχή των εξαιρετικών ηθοποιών Νίκο Γεωργάκη, Γεράσιμο Γεννατά και Μάξιμο Μουμούρη.

κκ. Κ. Κασκανιώτη Pay TV Executive Director Forthnet, M. Ζουμπουλάκη, Α. Κεφαλογιάννη Senior Programming Manager Forthnet
 

Η σειρά αφιερώνεται σε όλες τις μαμάδες και τους μπαμπάδες που με θέληση και επιμονή βρίσκουν τους τρόπους να ισορροπούν καθημερινά ανάμεσα σε πολλαπλούς ρόλους (συζύγων, εργαζόμενων, μαμάδων ή μπαμπάδων, φίλων κλπ.) και προσφέρουν ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο αφοσίωση, στοργή και βαθιά αγάπη στα παιδιά τους.

Ευχαριστούμε όλο το επιτελείο της σειράς και ιδιαίτερα την Μανίνα Ζουμπουλάκη για τη διεισδυτικότητα και το χιούμορ των κειμένων της, τον Βασίλη Τσελεμέγκο για τη φρεσκάδα και την πρωτοτυπία στη σκηνοθεσία και τη Verbillion για την άψογη παραγωγή».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ