Η Ναταλία Δραγούμη φέρνει τα πάνω κάτω στο Μάλιστα, Σεφ! [photos] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:56
8/2/2016

Η Ναταλία Δραγούμη φέρνει τα πάνω κάτω στο "Μάλιστα, Σεφ!" [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η κόρη του σεφ κι ένας βοηθός ζαχαροπλάστη". Η Τζένη, πρώην σύζυγος του Βασίλη και αδελφή της Κίκας, εμφανίζεται απροειδοποίητα στο Chez Philippe. Έχει κάποιες δουλειές και πρέπει να αφήσει τη μικρή Αντιγόνη, την εννιάχρονη κόρη του σεφ, στην Κίκα και τον Βασίλη να την προσέχουν. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Αυτό όμως δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς η Αντιγόνη είναι ένα πανέξυπνο διαολάκι, που της αρέσει να εξαφανίζεται. Η μικρή θα αναστατώσει όλο το εστιατόριο και ακόμη χειρότερα, θα φάει σοκολάτα και θα πάθει αλλεργία, λίγο πριν έρθει η μητέρα της να την πάρει! 

 

Ο Βασίλης φοβάται πως η πρώην γυναίκα του θα γίνει έξαλλη μαζί του... Την ίδια μέρα, ο Μάνθος αναλαμβάνει να γίνει βοηθός του Λουί, στην ετοιμασία των γλυκών για μια δεξίωση.

Καθώς είναι αδέξιος, το μόνο που καταφέρνει είναι να κάψει τα χέρια του Λουί και να προσγειωθεί πάνω στην τούρτα της δεξίωσης, καταστρέφοντάς την την τελευταία στιγμή! Τι θα σερβίρουν τώρα στους επίσημους καλεσμένους;

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ